Den Bedste og Billigste VPN: Denne VPN holder dig 100% Beskyttet!

Det er ikke mere end et par år siden, at en såkaldt VPN var forbeholdt den sofistikerede elite inden for it-kundskaber og teknisk snilde i det hele taget. Denne virkelighed er der i løbet af kort tid vendt op og ned på.

I dag er det nemlig blevet sådan, at hvis man ikke har en VPN, er man en digital analfabet, der, billedlig talt, ikke har noget imod at forlade sit hjem med fordør og vinduer åben på vid gab.

Sandheden er nemlig, at vi alle er mere og mere online, hvilket lineært følger trenden inden for øget digital kriminalitet. Et eksempel på dette er pandemien i 2020, hvor kriminaliteten er decideret eksploderet, og de hersens digitale krystere er desværre ikke dumme. Quite the contrary!

Men er det nødvendigt med en VPN?

Det korte svar er “ja”. Det lange svar har en del flere facetter, men den grundlæggende årsag til, at det er hamrende vigtigt med en VPN, er, at din digitale tilstedeværelse er voldsomt skrøbelig. Det skyldes, at du stikker ud af mængden som en øm tommeltot, hvor en VPN gør dig neutral og usynlig.

Der er mange eksempler, som gør det åbenlyst, at en VPN er afgørende vigtig at have både på din computer og smartphone – og apparater som iPads etc. Her er nogle af dem:

  • En VPN gør dig usynlig, hvilket betyder, at du ikke modtager de hersens reklamer, som er ubehageligt præcist målrettet mod dig. Du kan argumenterer for, at det er smart at få reklamer, der henvender sig til ens præferencer, men jeg bryder mig ikke om, at min telefon lytter til mig. Jeg har oplevet det et utal af gange. Forleden ledte jeg efter min Shakti-måtte, hvor jeg spurgte min kæreste, Amalie, om hun vidste, hvor den var. Mindre end 5 minutter efter dukker en Facebook-reklame op med nøjagtigt samme måtte, endda i helt samme farver. Og netop derfor bruger jeg en VPN 24/7!
  • En VPN beskytter din digitale tilstedeværelse således, at det er tæt ved umuligt, at hackere kan få adgang til sårbare oplysninger så som dine kreditkortinformationer, adgangskoder og lignende.
  • En VPN er decideret afgørende, når du sidder på offentlige Wi-Fi forbindelser. Det kan være en Starbucks, biblioteket, lufthavnsterminalen og så fremdeles. Disse Wi-Fi forbindelser har ikke nogen kryptering og gør det derfor nemt for hackere at stjæle dine informationer.
  • Fordi en VPN netop gør dig neutral og usynlig i det digitale univers, slipper du også for at være underlagt statsligt censur, som kommer til udtryk i form af hjemmesider, du ikke har adgang til.
  • En VPN sørger for, at Google ikke følger din daglige gøren og laden med ubehagelig præcision. Meget rart, ikke?
  • En VPN har også fordele, hvad angår underholdning. Den primære er, at du kan se Netflix-indhold fra hele verden. Det er nemlig ikke det samme indhold, der spilles på Netflix US, som på Netflix i Danmark. Jeg bor for eksempel i Portugal, hvor jeg har megen glæde af en VPN, hvis jeg skal se noget på DR, hvad end det er fra arkivet eller live tv i forbindelse med et folketingsvalg og lignende. Min VPN spiller også en afgørende rolle, når jeg i ny og næ spiller lidt Texas Hold’em online. Min konto er nemlig dansk og derfor kan jeg kun spille, hvis min digitale adresse er i Danmark.

Ok, men hvilken VPN skal jeg vælge?

En hurtig søgning på “VPN i Danmark” giver en masse fine resultater, men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilken VPN man rent faktisk skal vælge. Jeg har efterhånden prøvet en håndfuld forskellige VPN’er, hvilket kan lyde lidt underligt, for hvorfor i alverden skulle man gøre det?

Mit overskyggende problem med at have en VPN er, at jeg har oplevet problemer med internetforbindelsen både via Wi-Fi og 4G. En VPN har nemlig en effekt på forbindelse, da den omdirigerer det hele.

Problemet opstår, når denne omdirigering finder sted, hvor jeg mange gange har bandet og svovlet over, at tingene ikke virker. Signalet stopper nemlig med at virke og problemet løses oftest kun ved at deaktivere VPN’en. Det er særligt, når man er skiftet mellem Wi-Fi og 4G, at problemet opstår.

Og netop af denne grund har jeg gjort en indsats for at finde den bedste VPN, du kan få i Danmark – eller hvor i verden du nu engang er bosat.

Jeg har eksperimenteret med NordVPN og ExpressVPN, som en lang række YouTubers har reklameret for. Desværre har jeg oplevet omtalte problem med begge. Jeg har sågar stadig aktive abonnementer, da man som regel tilmelder sig for en 2- eller 3-årig periode.

Husk dog på, at dette blot er mine egne erfaringer. Det står dig naturligvis helt frit at vælge en af disse VPN-forbindelser eller en helt tredje.

Den bedste VPN på markedet…

I min søgen efter den bedste VPN, fandt jeg frem til Surfshark VPN, som har vundet en række priser for netop at være bedste VPN på markedet.

Surfshark VPN er ligesom mange af de andre enormt brugervenligt, hvor selv min far formentligt ville kunne sætte det op. Og han fatter altså hat af alt, der har med it og teknik at gøre.

Surfshark VPN tjener formålet som effektiv VPN, men uden de problemer jeg har oplevet med de andre VPN-forbindelse i forhold til connection problems. Det er ganske enkelt en fremragende VPN, som jeg stort set ikke har haft nogen problemer med.

En sjælden gang imellem kan der godt være forsinkelse på, når jeg forlader Wi-Fi i mit hjem til fordel for 4G på gaden, men det er kun, hvis jeg bruger min iPhone, mens denne overgang finder sted. Og det er som sagt sjældent, det sker.

… Men også suverænt den billigste VPN!

Surfshark VPN er helt klart den billigste VPN på markedet med en månedlig pris på kun 1.75€ (13 danske kroner). Og det bliver kun billigere, når du har med i ligningen, at du kan smide ubegrænsede apparater på samme abonnement.

Hjemme hos mig har jeg to iPhones og tre Macbooks sat op på min Surfshark VPN. Det er altså forrygende billigt, når man lige tænker over alle de problemer, som en VPN løser.

Min begejstring for Surfshark VPN er i øvrigt så stor, at jeg, i mit virke som YouTuber, er blevet ambassadør for dem efter at have kontaktet dem. Og det er jeg ret stolt af, da det som YouTuber ikke er nemt at komme ind i varmen ved de velrenommerede virksomheder.

Hvis du ikke er overbevist om, at Surfshark VPN er den bedste løsning, kan du drage nytte af deres 30 dages returret, hvor du altså får alle dine penge retur.

Held og lykke med det hele. Har du nogle spørgsmål, kan du smide en kommentar forneden. Så får du et svar!

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

Kender du i øvrigt min YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!