Stayclassy.dk er det ikke nogen hemmelighed, at den noble og klassiske, men samtidig moderne mand er det overordnede tema her på siden. Kan man kombinere disse tre begreber er man rimeligt godt kørende. Det skal dog endeligt ikke forstå således, at enhver mand bør bestræbe sig på at være klassisk og konservativt ordinær. Vi skulle nødigt allesammen rende rundt og ligne en horde af Mads Holger lemmings.

Denne artikel handler ikke om påklædning, men mere det grundlag enhver mand bør tage udgangspunkt i. Jeg har fundet 13 citater enhver man bør bestræbe sig på at efterleve. En mand skal have et mantra, der skaber mening med livet, og som gennem dette sætter nogle retningslinjer for, hvorledes livet skal leves. Walter White i Breaking Bad er citeret for sætningen “A Man Provides”, og det skal vi mænd efterleve.

Her er 13 citater en mand bør leve efter.

citater en mand bør leve eftercitater en mand bør leve efterDet var altså 13 inspirerende citater, som jeg mener, en mand bør leve efter. Du er sikkert ikke enige i dem alle, men det er nu heller ikke nødvendigt. Du fanger garanteret den overordnede pointe. Find ud af hvad der skaber værdi og mening i dit liv. Kender du allerede svaret – fint. Gør du ikke, har du om ikke andet noget at gå ud fra her.

13 Citater En Mand Bør Leve Efter – Af Joen Rude Falsner