Klassisk herremode i sin reneste form

Det er, hvad du kan finde på CareOfCarl.dk, som er Danmark første og eneste online herrebutik, der gør sig i koncentreret superduperluksus. Hvis du er tilbagevendende læser her på SC, vil du også vide, at der i overvejende grad er fokus på luksuriøs materialisme. Navnligt når det omhandler herretøj.

Derfor er det også med begejstring, at jeg kan præsentere Care Of Carl, som på mange måder er Danmarks svar på MrPorter.com. I tilfælde af du ikke kender MrPorter, kan jeg fortælle, at eksklusiv herremode er omdrejningspunktet, hvor du snildt kan finde solbriller til 8k og computertasker til 30-40 af de lange. Dermed er det heller ikke svært at forestille sig, hvad der gemmer sig på Care Of Carls virtuelle knagerækker. I stedet for at forestille sig hvad der kunne gemme sig, synes jeg, at vi skulle fremhæve nogle eksempler.

Inden vi hopper til de materielle lækkerbiskener, kan jeg fortælle, at Care Of Carl ikke er nogen ny spiller på markedet for eksklusiv herremode. Faktisk har Care Of Carl figureret på det norske og svenske marked siden 2010. Det synes jeg er en dejlig information at have som køber, da det vidner om et seriøst foretagende, der samtidig er til at stole på.

Eksklusive brands du ikke finder andre steder…

… er en af fordelene ved at handle på CareOfCarl.dk. I hvert fald hvis vi snakker online herrebutikker.

Selv har jeg en svaghed for engelske håndsyede herresko. Enhver der har været på Jermyn Street i London vil vide, at det stort set ikke er muligt at komme i nærheden af finere fodtøj til mænd, der værdsætter den ægte klassiske herremode. Af den grund går jeg også efter mærker som Crockett & Jones, Cheaney og Edward Green. Desværre er disse mærker umulige at finde i Danmark. Der skal selvfølgelig nok gemme sig enkelte herretøjsbutikker i København, hvor du kan finde et par eller to, men generelt er det en udfordring.

Og det forstår man ikke, for de er jo så evindeligt smukke.

Brune Crocket & Jones brogues

engelske håndsyede sko

Hvis du kun måtte købe ét par brogues gennem hele dit liv, ville sådan et par brune vidundere formentligt være jordens bedste løsning.

Verdens fineste chelsea boots fra Edward Green

engelske håndsyede sko

Til knap 9000 kroner kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at Edward Green laver verdens givetvis bedste chelsea boots. Bortset fra at være håndlavet i Northampton, er støvlerne forkælet af en helvedes lækker ruskindsmink. Med andre ord skal du nok ikke tage på LA bar i sådan et par.

Røvefornemme laksko fra Cheaney

engelske håndsyede sko

Cheaney er endnu et af de klassiske engelske skomærker, du kan være helt sikker på aldrig at blive træt af. Ved siden af dine brune brogues og chelsea boots af ruskindsmink, kan du passende tilføje sådan et par sorte laksko. Laksko er skide trendy og er på ingen måde forbeholdt juleaften eller lancier i gymnasiet.

Denne trio er blot en hurtig stikprøve fra et ellers bredt sortiment af håndsyede luksussutter. Det burde derfor ikke være svært allerede nu at have en god idé om, hvad Care Of Carl egentlig er for en herretøjsbiks.

En af de problemer jeg hidtil har haft netop med disse mærker, er at jeg har måtte bestille fra udlandske luksuswebshops som tidligere nævnt MrPorter, men også Selfridges og Flannels. Her må jeg konsekvent lægge godt 15-25 pund (150-250 kroner) oveni prisen, som alene dækker forsendelse. Sidste år købte jeg syv sko og en kuffert. Det svarer altså til lige godt 2000 kroner i leveringsomkostninger. Slask.

På CareOfCarl.dk er der både fri fragt og retur med en i øvrigt langt hurtigere leveringstid. Dermed er det både risikofrit og hurtigt at anskaffe sig et par hamrende lækre Loake’s.

Hvad ellers har Care Of Carl at byde på?

Det er naturligvis ikke kun håndlavede sko, der gemmer sig på CareOfCarl.dk, om end det for mit vedkommende havde været tilstrækkeligt. Tasker og lædervarer i det hele taget er endnu et område, luksuswebshoppen profilerer sig på. Og netop tasker er et af mine svage punkter. Jeg sætter eksempelvis stor pris på en solid computertaske.

Ubehagelig flot computertaske fra Baron

ubehagelig flot computertaske fra Baron

Hvis du, ligesom jeg, sætter pris på at eje tøj og tilbehør, som ikke er allemandseje, er der rigeligt at tage fat i på CareOfCarl.dk. Du kan være ret sikker på ikke at støde ind i nogen med samme taske på Starbucks, når du skal have en latte og lave lidt arbejde.

Eksklusiv cognacbrun mappe til laptoppen

eksklusiv cognacbrun mappe laptoppen

CareOfCarl.dk er eneste forhandler i Danmark, som har produkter fra  Tärnsjö Garveri i varesortimentet.

Jakkesæt, blazere og almindelige hverdagstøj er ligeledes på dagsordenen…

Overordnet set kan Care Of Carl lidt af det hele. Fælles for udvalget er blot, at kvaliteten er at føle helt ude i fingerspidserne. Er du tilhænger af kombinationen, kvalitet og fingeren på pulsen, kan du være rimelig sikker på at komme godt ud af det med Carl.

Mangler du et jakkesæt? Altså sådan et rigtigt lækkert jakkesæt? Prøv et fra Oscar Jacobson…

herremode

Et brunt jakkesæt er ganske undervurderet og sjældent set i gadebilledet. Desværre.

Vil du gerne have en almindelig t-shirt, der ikke er helt almindelig? Italienske Aspesi got you covered…

herremode

Italienske Aspesi har du sikkert aldrig hørt om, men det et ret godt bekendtskab at få. De laver nemlig skide lækre t-shirts.

Savner du lidt dynamik i din personlige blazerkollektion? Prøv en blazer fra Morris Heritage…

herremode

En af de ting der tiltaler mig mest ved CareOfCarl.dk, er at du finder så mange lækre klude, du normalt ellers aldrig ser. Tager du eksempelvis et kig i blazerafdelingen, mødes du af en enorm samling af unikke blazere. Dette gør sig gældende på tværs af deres brede virtuelle garderobe.

Det er selvfølgelig ikke kun eksklusive nichemærker, der er at finde i butikken. Store internationale modehuse som Ralph Lauren, Gant, Gucci og Emporio Armani er ligeledes at finde på siden.

Jeg har i øvrigt et hurtigt spørgsmål til dig. Er der noget særligt lækkert tøjmærke, du ikke kan finde i danske webshops? Smid gerne en kommentar, hvis du har et mærke, du savner.

Artiklen er lavet i samarbejde med Care Of Carl

 

LÆS NU:

Tøj til mænd – den komplette guide