De fleste drømmer om boligforbedringer som eksempelvis et nyt køkken eller badeværelse. Det er såmænd meget normalt. Her er dog en række boligforbedringer, du nok først kan realisere, når du er mangemillionær. I hvert fald nogle af dem, for jeg er rimelig overbevist om, at det ville koste en seriøs skilling at få indrettet soveværelset lige over swimming poolen, således man kan rutsje ud af sengen og direkte ned i det opvarmede vand.

Dog er nogle af disse boligforbedringer også mulige, uden du behøver at tage dyre ekspreslån og sælge din sjæl til djævlen for at få råd til dem. På colego.dk kan du for eksempel indhente tilbud fra forskellige håndværkergrupper – gratis og uforpligtende. På den måde kan du få professionel rådgivning, og med udgangspunkt i listen herunder kan I sammen finde ud af, hvordan I kan tilpasse idéerne til din bolig og dit budget. Måske har du ikke plads til at afsætte et helt rum til klatrevæg og aktiviteter, men den rette ekspertise kan sikkert finde et godt hjørne i stuen eller garagen, hvor du kan få noget lignende, så ungerne kan brænde energi af, uden du skal ofre kontoret eller spisestuen.

27 Boligforbedringer

 

Hængekøje til meditation og afslapning

boligforbedringerPerfekte omgivelser til at studere zenbuddhisme.

Gigantisk walk-in garderobe i to etager

boligforbedringerDe fleste kvinder brokker sig over manglende plads i garderoben. Forær din elskede en garderobe som denne. Så kan du roligt regne med ikke skulle bekymre dig om madlavning og støvsugning de næste par uger.

Dedikeret legerum til hele familien

boligforbedringerBoligforbedringer som eksempelvis et dedikeret legerum er en af de ting, som dine børn vil være evigt taknemmelige for. Det giver rum til kreativitet og udfoldelse.

Centralstøvsuger i hele huset

boligforbedringerHvor fantastisk ville det ikke være aldrig at skulle tænke på støvsugningen? Ret fantastisk, ja. Derfor skal du bruge en del af din nye formue på en centralstøvsuger. Så kan din stuepige fokusere mere på gastronomien i huset.

Bogreol med adgang til hemmeligt rum

boligforbedringerAlle dage har vi været fascinerede af hemmelige rum. Særligt i forbindelse med bogreoler som denne. Der er noget magisk over det, og så ville det være en fin måde at få sit helt eget hemmelige sted at fortrække til, når man trænger til ro og stilhed.

Hemmeligt legerum til børnene

boligforbedringerMeget passende kan du samtidig installere et hemmeligt legerum til ungerne. Så bliver du heller ikke generet så meget af larmen. Sørg for at lydisolere rummet.

Hjemmebiograf og pejs til pyjamasfesten

boligforbedringerPuder. Masser af puder. Stor projektor og en hyggelig pejs. Så er hyggen til pyjamasfesten altså sikret.

Skjult køleskab til alkoholen i køkkenet

boligforbedringerVar det ikke noget at lave et hemmeligt køleskab til køkkenet, således du kan holde alkoholen skjult for teenageungerne? Dog vil du nok hurtigt få færden af det, men så er det jo bare, at du sætter en lås på, der kræver fingeraftryksgodkendelse. Problem solved!

Privat biograf med stjernehimmel

boligforbedringerEn af de boligforbedringer vi alle drømmer om, er en privat biograf. Hvor fedt ville det ikke også være, hvis biografen havde en stjernehimmel? Forestil dig at se Shawshank Redemption under en stjernehimmel. Magisk!

Gulv med skjulte opbevaringsrum

boligforbedringerDu behøver nok ikke være millionær for at kopiere denne idé, men til gengæld skal du have mange penge til at fylde alle rummene med ting og sager.

Biograf til swimming poolen i haven

boligforbedringerHvad med en biograf til swimming poolen? Invitér vennerne om til en Harry Potter maraton – hvis du altså er til den slags. Husk at have nok af de oppustelige poolstole.

Hvad med et køkkenalrum med swimmingpool?

boligforbedringerTrenden har længe været, at boligen skal have en samtalekøkken. Det er dog ved at være alt for udbredt i de danske hjem, så vi er nødt til at tænke i nye baner. Hvad siger du til et køkken, der kan køre væggen op, så det pludseligt er transformeret til et udekøkken med pool?

Oval bogreol til kontoret

boligforbedringerMed en bogreol som denne kommer du nok ikke meget tættere på det ovale rum i Det Hvide Hus. Det ser sgu godt ud.

Elegante køjesenge til gæsterne

boligforbedringerElegant og pladsbesparende måde at opbevare dine gæster, når de ikke gider køre hjem. Alternativt kan du også lave et stort børneværelse i denne stil. Så har du mere plads i huset til spillerum og hjemmebiograf.

Træhus med balkon til baghaven

boligforbedringerMen anretter du børnene på ét værelse, kan du ikke være andet bekendt end at bygge et træhus som dette til dem. Så er du tilgivet!

Vanvittigt strandhus til de vildeste poolparties

boligforbedringerDet er på tide, at investere i et sommerhus, så hvorfor ikke et strandhus så du kan holde verdens bedste poolparties? Det er nok mere en boligtilføjelse end boligforbedringer, men lad det nu ligge.

Swimmingpool til dine hunde

boligforbedringerDu kan passende bygge en lille swimmingpool til dine hunde. Det er en af de vigtigere boligforbedringer, kan du nok se.

Sikker parkering til din elskede sportsvogn

boligforbedringerNår du nu er blevet mangemillionær, har du naturligvis også en interesse i at passe på dine biler. Du skal nok have flere af disse underjordiske parkeringsarrangementer, da du også skal have plads til SUV’en og veteranbilerne.

Klatrevæg til huset når trapperne bliver for kedelige

boligforbedringerSelvom du er vokset op, gemmer der sig stadig et stort legebarn i dig. Derfor skal du naturligvis have en klatrevæg til de dage, hvor trapperne er for kedelige.

Minigolfbane mellem din boligs værelser

boligforbedringerDu er en ivrig golfspiller. Du skal have en minigolfbane derhjemme, så du kan få en træfsikkerhed på 100%, når det kommer til de irriterende 2 meter putts.

Hemmeligt opbevaringsrum under sengen

boligforbedringerDet er nok ikke CDer, du kommer til opbevare, men idéen er god.

Køkken der kan transformeres til en bar

boligforbedringerNår venneparrene er på besøg kan konerne samles i køkkenet, hvor mændene kan nyde en iskold øl. Det er også en god måde at sikre sig, de udfører et godt stykke arbejde i køkkenet.

Romantisk badekar med pejs

boligforbedringerTil de romantiske lejligheder er et badekar med tilhørende pejs helt klart et must. Det er hygge på første klasse.

Soveværelse med rusjebane til swimming poolen

boligforbedringerAf alle boligforbedringer er dette nok den mest innovative – og dyre – af dem alle. Men hvor fedt ville det ikke være at kunne trille ud og sengen og direkte ned i sin opvarmede pool? Det er den bedste måde at blive morgenfrisk.

Rum med LEGO på alle fire vægge
boligforbedringerTil favoritrummet i din bolig kan du på tapetsere rummet med legoplader, således du kan bygge hvad som helst. Kun kreativiteten sætter grænser. Det er oplagt at lave smuk mosaik ud af legoklodserne. Jeg ville nok personligt vælge legoplader til de små klodser og ikke Dublo.

Du kan finde yderligere inspiration i denne artikel, hvor du finder 26 geniale idéer til boligen. Men sørg for at have pengepungen klar!

En enkelt boligforbedring du dog ikke behøver være millionær for at få råd til, er en god omgang maling til væggene. Der er nemlig ikke noget som eksempelvis helt hvide vægge, der kan få en bolig til at gå fra ucharmerende til charmerende. Til dette formål kan du med fordel besøge Beckmann, som er specialist i både malerprodukter og hvordan du maler så godt som muligt. Beckmann har i øvrigt butikker over det meste af hele Sjælland, men du kan også bare vælge at bruge deres webshop, som i sidste ende er noget mere praktisk.