7 ting i din garderobe du omgående bør smide ud

Vi står ved overgangen mellem efterårets milde vejr og vinterens begyndende kulde. Det betyder som regel, at garderoben bliver organiseret på ny. I den forbindelse giver det altid god mening også at rydde op i garderoben.

Stayclassy.dk sender sin virtuelle hjælp til dig i form af 7 råd til hvilke ting i din garderobe, du omgående bør smide ud. I hvert fald hvis det stod til mig – hvilket det gør!

Værs’go!

Firkantede sko

firkantede sko

Firkantede sko. Det går ikke. Det går bare ikke! Den eneste måde man kan forsvare at transportere sig selv rundt i sådan et par, er, hvis man har firkantede fødder. Har du firkantede fødder? Skoene er bygget til tyskere, der vælger Deichmann over Hugo Boss. Ud med dem, hvis du skulle være så uheldig at have et par stående i garderoben.

T-shirts printet med meningsløst pladder

Hvis du er en voksen mand, er du givetvis også interesseret i at gå klædt som en. Derfor bør du kyle hele din t-shirtsamling ud. I hvert fald de t-shirts der er printet med meningsløst pladder. På dette glimrende eksempel af en tilfældig teenage t-shirt, står der i cirklen ‘New York Spartans Athletic Department Est 1892′. Altså hvad betyder det overhovedet? Er meningen at forbipasserende skal stoppe op og spørge ind til det med begejstring? Lad vær’! Drop i øvrigt Abercrombie & Fitch i det hele taget.

Converse sko

Den her rammer jeg nok en del med, men so be it. Det er på tide, at du smider dine converse sko ud eller giver dem til Røde Kors. Jeg synes, at det er ved at tage overhånd. Alle har converse sko på. Forleden var jeg inde i Illums Ralph Lauren afdeling, hvor den midaldrende ekspedient gudhjælpemig løb rundt og assisterede kunderne i et blåt par converse. Hallo, tror du det er blå mandag?

Vi lever i en tid, hvor vi er så privilegeret, at vi kan vælge og vrage. Vi har bogstaveligt talt en milliard forskellige sko at vælge imellem, men alligevel falder valget så ofte på et par gummisko af elendig kvalitet og udgået design. Det skal hurtigt nævnes, at jeg selv har gået meget i converse, men for et par år tilbage røg de endegyldigt ud af garderoben. Opfordringen er hermed videregivet!

Wifebeater

Medmindre du går efter et Onslow look, hvilket der bestemt ikke er noget galt med, så bør du kyle wifebeateren ud. Jeg er sikker på, at du aftvinger stor respekt blandt pigebørnene, når du befinder dig bag baren i den lokale Joe & the Juice eller på den kække gris i Sunny Beach, men udover omtalte steder, er det bare et stort no-go. A t-shirt will do just fine!

Hurtige briller

Bjarnefyren får sågar også et hurtigt råd her til efterårets garderobeoprydning. De hurtige briller er bandlyst, når man ikke skal være hurtig. Hurtige briller er bygget til hurtige fyre. Hurtige fyre som eksempelvis Contador. Bjarne cykler ikke længere. Han chiller i en Skoda, mens hestene trækker vognen. Han kunne godt lige gøre sig selv den tjeneste at iklæde sig med et par nydelige solbriller. Samme kunne du!

He-strenge

Husker du for år tilbage, da Beckham lagde krop til Armanis undertøjsreklamer? Nå, men det er også ligemeget. Det vigtigste er i hvert fald at du ikke render rundt i he-strenge. En mand skal gå i bokseshorts. Ud med dem! Nyt, nyt, nyt!

Tøj du ikke har haft på de sidste 4 år

Syvende og sidste råd til hvad du kan kyle ud af garderoben, er ret simpelt. Har du tøj, som ikke har været brugt de sidste 4 år, gives det til Røde Kors. Hvis du er helt ærlig over for dig selv, så er realiteten nok også den, at du aldrig kommer til at bruge den elskede, men alt for meget Kenny Nickelman-prægede blazer, du købte til overpris i en lækker forretning i Berlin tilbage i sin tid (yes, det var en anekdote fra mit eget liv).

LÆS NU:

9 tøjdele du ikke bør eje