Hvis du er så heldig at have et netværk af fine kammerater, er der god sandsynligheden for, at du på et eller andet tidspunkt skal deltage i en polterabend eller to.

Er det din rigtigt gode ven, der har indvilget i at lænke sig til den samme kvinde resten af livet, er det muligvis også din opgave at sørge for et brag af en polterabend.

Men hvad skal der foregå? Hvem skal deltage? Hvornår skal det være? Hvordan skal han overraskes?

Inspiration til en fed polterabend

Inden jeg giver dig en håndfuld konkrete forslag til, hvordan en mindeværdig polterabend kan se ud, bør du starte ud med at tage et kig på denne samling af oplevelser, som kan bruges til en polterabend.

Det er altid godt lige at stimulere hjernen med forskellige idéer, så du også selv har en holdning til, hvad der kunne foregå på dagen.

Polterabend-rookie much?

Som polterabend-rookie har du helt sikkert masser af spørgsmål. Dem skulle du gerne få besvaret i denne polterabend guide, som jeg har tilladt mig at beskrive som den ultimative.

Du behøver dog ikke være polterabend-rookie. Måske har du allerede været med til at planlægge adskillige polterabends. Alligevel skader det garanteret ikke med lidt inspiration, vel?

Det bliver hurtigt trivielt, hvis kreativiteten ikke rækker længere end et Pivert-inspireret polterabend med dametøj på strøget og rundbold i Frederiksberg Have med dåseøl ad libitum.

Og nu hvor vi er ved trivielle polterabends, får du lige et udvidet eksempel på…

… et super fail polterabend

polterabend-fail

> I dukker op på Kim’s adresse lørdag formiddag for at overraske ham.

> Kim er slet ikke overrasket. Kim har forlængst lugtet luntet. Den ellers drikfældige Henning insisterede nemlig aftenen forinden, at det nok var en god idé at stoppe efter tre øl, selvom klokken kun var 22. Henning var ikke i stand til at forklare hvorfor, at de ikke skulle i hegnet.

> Klokken er 11 og der mangler stadig et par stykker af drengene. Not cool. I venter 45 minutter før hele truppen er samlet. Imens drikkes der lune Slots Classic, hvor Jimmy og Bo, som udgør en tredjedel af festlighederne, kæderyger rød Cecil ud af vinduet i trappeopgangen.

> Klokken nærmer sig 12, og tiden er allerede ved at løbe fra Henning, der sammen med René, står for arrangementet.

> Med lidt stress og jag lykkes det jer dog at nå ned på en af byens eneste netcaféer, hvor der er lejet seks computere, som er udstyret med hardware fra 2010. Med 13 larmende teenagere i samme rum sætter de sig til at spille Counter Strike: Source. Jimmy og Bo tilbringer dog det meste af tiden udenfor på at ryge flere Cecils. Bo har i øvrigt heller aldrig prøvet spillet før, hvorfor han har svært ved at sætte sig op til det.

> Efter tre timers ganske middelmådig spasmageri tager de på pizzeria for at mætte maven.

> Der spises pizza på pizzeriaet og samtidig tømmes lidt flere af de medbragte Slots Classic, som er blevet en anelse mere lunkne i den i hullede Netto-pose, som Jimmy har fået til opgave at holde styr på.

> Klokken er 16 og maverne er fulde. Det er tid til næste oplevelse, som naturligvis står på disco bowling i Valby. Henning og René har booket to baner gange to timer, hvor der er lagt op til shots og strikes på stribe.

> Der bliver drukket masser af shots. Til gengæld bliver der lavet få strikes. Polterabend-deltagernes nervesystem er nemlig så småt begyndt at være påvirket i mærkbar grad. Humøret er også højt. Faktisk er det for højt. Bowlingbanemanager Kenneth har nemlig lige være henne for at bede drengene om skrue ned, da der også er andre, der bowler.

bowling-fail

Tip: drop bowling til Polterabend

> Klokken nærmer sig 19.30. På en fuldeskala fra 1 til Henning er folk semi-Henning. Og der er selvfølgelig mere på programmet.

> Der er bestilt bord på Rio Bravo klokken 20.00, men folk er ikke specielt sultne, da alle havde kværnet en deep pan hawaii pizza for få timer siden. Henning og René havde ikke lige tænkt så meget over logistikken i denne forbindelse. Trods den begrænsede sult tager Polterabend-gruppen alligevel derhen. “Om ikke andet kan vi drikke en helvedes masse bajere”, foreslog Bo klogt.

> Efter at have sat sig ved bordet ender alle gutterne alligevel med hver at bestille en Rio Bravo-steak. De aftaler, at den som ikke spiser op, skal drikke ti shots Smirnoff Vodka. På egen regning selvfølgelig.

> Væddemålet falder hurtigt til jorden, da det kun er Jimmy, der kan spise op. Jimmy insisterer selvfølgelig på, at de alle skal have shots, men giver hurtigt op, da både Henning og Bo er ved at gå kolde.

> Ifølge planen var det meningen, at turen gik til Vesterbro, hvor den naturligvis skulle stå på lapdances og ægte mandehørm. Det blev dog ikke til noget, da folk ikke magtede det. Kim var heller ikke helt tryg ved det, da hans kæreste, Brigitta, havde lovet ham bøllebank, hvis hun fandt ud af, at de foretog sig noget som helst i den retning.

> Kim foreslog, om de ikke skulle tage på Streckers i stedet, da han tilfældigvis vidste, at der var live musik. Trods lidt vrøvl fra Jimmy, blev de enige om, at det var en god idé.

> Hverken Bo eller Henning kunne dog holde mere end en time på baren. Alkoholen havde sejret. Med Bo og den ene polterabendarrangør, Henning, ude af billedet var der ikke ret meget luft tilbage i ballonen.

> Klokken 23.30 valgte alle, undtagen Jimmy, at tage hjem. Jimmy skulle lige en tur på Hong Kong.

I min verden…

… er sådan en dag et tarveligt eksempel på, hvordan en polterabend meget vel kan ende, når der ikke lægges kræfter i planlægningen eller aktiviteterne.

En polterabend skal være usædvanlig

Meningen er jo altså, at den snarligt gifte kammerat skal have én på opleveren. Han skal have en sidste, seriøs påmindelse på life before marriage. Derfor nytter det ikke noget, at polterabend aktiviteterne er ordinære.

Men hvornår er en polterabend usædvanlig? Det er den, når aktiviteter er unikke på et niveau, hvor det måske kun er et par enkle af gutterne, der har prøvet de ting, der skal prøves.

Det behøver ikke være sådan, at den dybe tallerken skal genopfindes. Det vigtigste er, at brudgommen føler, at kammeraterne har gjort noget ud af det.

Godt nok er jeg ikke matematiker på noget højt plan, men jeg har alligevel lavet en gennemregnet ligning, som alle polterabendarrangører bør gå ud fra, hvis målet er at give ham en epic polterabend:

1 * Epic Polterabend = 2 * Planlægning + (Kreativitet + Adrenalin)^2 + Hygge + Penge * 2 – Tømmermænd

Denne simple ligning beskriver nøjagtigt, hvad en succesfuld polterabend kræver.

Let’s break it down.

Planlægning skal ganges med 2…

… for der er ikke noget værre end en polterabend, hvor tingene ikke klapper 100%. Det er også vigtigt, at brudgommen kan se, at vennerne har brugt tid på den store dag. For det er en stor dag. En polterabend skal være uforglemmelig.

Ved at gange planlægningen med 2 sikrer du, at alle venner møder op fem minutter før aftalte tidspunkt. At aktiviteter, transport, logistisk og praktik i det hele taget hænger sammen fra morgen til nat.

Kreativitet plus adrenalin i anden potens

adrenalin

Okay, måske ikke SÅ meget adrenalin.

Her er det ikke nok at gange med 2. Vi skal ud i minimum anden potens, når det drejer sig om kreativitet og adrenalin.

Det skyldes naturligvis, at det er den absolut vigtigste del, hvis ligningen skal have nogen som helst chance for at gå op.

Det kreative element består i alt fra at overraske brudgommen og hvilke spisesteder der spises på, til hvad der skal foretages af sjove og vilde ting og således.

Adrenalin^2 plusset med kreativitet er den primære funktion, som skal sikre, at dagen både bliver usædvanlig og uforglemmelig.

Hygge

Det giver sig selv. Hvis hygge ikke er en del af ligningen, kan det aldrig blive hyggeligt.

Den bedste måde at sørge for at stemningen er præget af hygge, er at sikre at de rigtige personer deltager i arrangementet.

Rigtige personer, tænker du? Hvad skal det sige? Er det ikke alle brudgommens bedste kammerater, der skal komme? Whether we like it or not?

Jo på sin vis, men da en polterabend altid er planlagt uden hans indblanden, kan det være svært præcist at vide, hvilke personer han helst så deltage.

Gør derfor en del ud af at finde ud af, hvem der, i brudgommens optik, skal deltage. Der er ikke noget værre end en polterabend, hvor du har en eller anden konfliktopsøgende idiot, der brokker sig over de mindste detaljer ved arrangementet.

Alt skal være fryd og gammen.

En god måde at skabe forudsætninger for hygge er ved at mødes til et par bajere, hvor folk kan komme med inputs og foreslag til, hvad der skal ske på dagen.

hygge-polterabend

Så længe det ikke er dagen før polterabenden, er der ikke noget i vejen for at slå jer løs.

Minus tømmermænd

Lørdag er kendt som dagen, hvor polterabend finder sted. Folk kan sætte hele dagen af, og de færreste skal arbejde om søndagen. It’s perfect.

Det er dog et enkelt problem ved lørdag. Det er, at fredag er dagen før. Og det ved du godt, hvad betyder.

Det er mega dårlig stil at dukke op til en polterabend med tømmermænd. For det første er der gode chancer for, at du er i elendigt humør. For andet magter du givetvis heller ikke noget. Og for det tredje viser det, at du ikke har den store respekt for din kammerat, som snart skal giftes.

En polterabend er en fejring af din mate. Vis lige lidt engagement.

Penge * 2

Ligningen kommer aldrig til at gå op, hvis der ikke investeres en ordentlig portion penge i arrangementet.

Det der med at være fedtet og lave en pris per person på 450 kroner – glem det. For 450 kroner får man et discount-polterabend. Og ved du hvordan et discount-polterabend ser ud?

Sådan her.

Det bliver nemlig lige nøjagtigt et Pivert-polterabend med dametøj og kys til en 20’er.

Det betyder selvfølgelig ikke, at der nødvendigvis skal spædes tre jern i kassen per person. Man plejer at sige, at omkring 1400-1500 kroner per mand er nok til at finansiere en usædvanlig polterabend.

Nu har du altså løsningen på ligningen, som de fleste har svært ved at løse. Uden min hjælp er den også ret kompliceret:

1 * Epic Polterabend = 2 * P + (K + A)^2 + H + Pe * 2 – T

Inden vi hopper til de egentlige forslag til, hvordan nogle usædvanlige polterabends kan se ud, får du lige 10 do’s and don’ts, som er en god idé at skrive bag øret. Eller bare på et stykke papir.

Betragt dem gerne som de overordnede spilleregler for en polterabend.

10 do’s and don’ts

Først do’s.

 1. Planlæg i så god tid som muligt.
 2. Hold ikke polterabend dagen før brylluppet.
 3. Dæk alle brudgommens udgifter.
 4. Vær helt sikker på, at det er de rigtige, der er med til polterabenden.
 5. Husk at det er brudgommens dag. Ikke din.
 6. Sørg for at brudgommen oprigtigt overraskes.
 7. Det er ok at roaste brudgommen fra morgen til aften, så længe det ikke tager overhånd. Vis også din man love side.
 8. Giv ham en aktivitet, som han er rædselsslagen for, men aldrig aktiviteter, der kan være direkte livsfarlige.
 9. Giv ham en polterabend som er i hans ånd. Han skal synes, at det er fucking episk (bortset fra den aktivitet han er rædselsslagen for).
 10. Ha’ det hygge’. Hele dagen. Hele tiden.

Så don’ts.

 1. Don’t be cheap. Hvis du ikke vil betale det, som polterabenden koster, bør du ikke deltage. Uanset hvor presset din økonomi er, kan en person i Danmark altid skrabe tre plovmande sammen.
 2. Drop stripperne medmindre der er en eller anden kreativ eller sjov vinkel.
 3. Lad være med at gøre dagen til et rendyrket drikkegilde. Alkohol er ok, men det bør ikke tage over… … før en gang sent på aftenen.
 4. Lad være med at tvinge ham til en eller anden tarvelig tatovering.
 5. Lad være med at gå ud dagen før. Du skal være frisk.
 6. Lad være med at invitere kvinder. En mands polterabend er kun for mænd.
 7. Ordinary things are for ordinary days. Med andre ord må dagen aldrig byde på ordinære ting.
 8. Never ever. Ever. EVER. EVER!! Improvise. Hele dagen skal være planlagt ned til mindste detalje. Der må aldrig nogensinde være et tidspunkt, hvor der ikke foreligger en klar plan for, hvad der skal ske.
 9. Don’t go overboard. Nogen gange kan stemningen tage overhånd. Der skal ske noget. Noget vildt. HVOR KAN MAN PRØVE BASE JUMPING? En polterabend må gerne være vild, men lad være med at sætte brudgommens tilværelse på spil. Det hele falder lidt til jorden, hvis bruden ender med en begravelse i stedet for et bryllup.
 10. Don’t bitch and whine. Fik du ikke lige din idé trumfet igennem? Blev det sky-diving i stedet for elastikspring? Nuurh, hvor synd for dig, men gider du ikke lige lukke røven med dit brok? Og det gælder i øvrigt hele dagen (se Do’s punkt 10) 

Hvilken polterabend passer til brudgommen?

Folk er forskellige. Derfor har jeg også sammensat forskellige polterabends. Der skulle gerne være lidt at vælge mellem. Som minimum burde det i hvert fald være muligt at hente lidt inspiration.

Den traditionelle polterabend

Ej at forveksle med trivielle.

Den traditionelle polterabend slår på de tangenter, som den gennemsnitlige herre med god smag forbinder med en polterabend. Der er fart over feltet og masser af oplevelser.

8.00-10.00

I har arrangeret en kreativ måde at overraske brudgommen på.

Alle gutterne er samlet. I får hver en iskold gulddame og saftige brunsvigere. I drikker, spiser og hyggesnakker i en times tid.

Uden at brudgommen lægger mærker til det, smutter folk stille og roligt. Til sidst skal der kun være én i rummet, som har hans opmærksomhed. Sidste mand tilbage siger til brudgommen, at han lige skal vente et øjeblik. I har nemlig en tidlig overraskelse.

Stående alene i rummet, kommer tre smukke kvinder ind til ham med massagebriks, chokolade, champagne og så videre. De tre kvinders opgave er at holde ham munter med massage, wellness og varm hygge. Der skal selvfølgelig ikke være noget direkte seksuelt element i det.

10.00-14.00

I forhåbentligt godt humør er det blevet tid til, at brudgommen skal bevæge kroppen. Og det gælder i øvrigt også resten af polterabend-crewet.

Den står nemlig på Urban High Roping. Hvad er Urban High Roping, tænker du måske?

Det er verdens højeste indendørs bane, hvor du skal klare en masse øvelser. Det er en klar fordel ikke at lide at højdeskræk.

Tjek videoen.

High Roping koster 395 kroner per mand og varer mellem 3 og 4 timer.

Kan bookes her

14.00-16.00

Der skal nydes en god frokost, men hvor?

Den dybe tallerken behøver ikke nødvendigvis opfindes, men der må godt tænkes ud af boksen. Jeg synes ikke, at det er originalt nok bare at booke bord på en eller anden café. Der skal være et tvist.

I og med det er frokost, er det ofte muligt at leje hele restauranten. På den måde er det muligt at supplere maden med underholdning. Ville det ikke være sjovt at spise flæskestegsburgere, mens I underholdes af fire poledancere?

16.00-17.00

Brudgommen skal have opmærksomhed

Det er vigtigt, at polterabend aktiviteterne så vidt muligt inkluderer alle. Dog bør der være en enkelt aktivitet eller to, hvor det udelukkende er brudgommen, der er i fokus.

Derfor elastikspring.

Det er relativt billigt, tager ikke lang tid og så kan I være helt sikre på, at brudgommens puls kommer i omdrejninger.

Ved Refshaleøen i København koster et bungy jump 549 kroner.

Kan bookes her

17.00-18.30

Brudgommen skal prøve, hvordan det føles at være Green Goblin (ham den onde fra Spiderman)

Det er selvfølgelig flyboarding, som er noget af det sjoveste, jeg nogensinde har prøvet. Sådan bogstaveligt talt.

Jeg prøvede det i Dubai tidligere på året. Pretty swag?

Måske er rammerne i København ikke lige så fede, men det kan lade sig gøre. Faktisk er det også ved Refshaleøen, hvorfor det giver supergod mening med disse to aktiviteter efter hinanden ud fra en praktisk betragtning.

For 749 kroner får brudgommen instruktion og cirka 20 minutter i Green Goblin-mode. Penge som vil være well worth it.

Kan bookes her

18.30-20.00

Efter brudgommens puls er faldet et par slag, er det tid til en aktivitet, som alle kan være med til,

og som alle med sikkerhed vil nyde. Gin.

For mit vedkommende har dyr Gin været et spændende bekendtskab. Det har aldrig rigtigt appelleret til mig, men den dag i dag vil jeg til hver en tid vælge en iskold luksus-gin over en luksus-whisky.

A photo posted by Stayclassydk (@stayclassydk) on

Det er mit indtryk, at der stadig er mange, som ikke har prøvet ret meget andet end slavegin med slavetonic.

There’s a big difference.

En ginsmagning koster 300 kroner per person.

Kan bookes her

20.00-22.30

Med god gin i nervesystemet er det blevet tid til et solidt aftensmåltid.

Der behøves ikke spises på en eller anden ekstraordinær restaurant med dansende dværge hængende fra loftet.

Det er helt ok at vælge et rigtigt herrested. Det optimale ville være at få nogle kæmpe steaks serveret på en restaurant, der har sit eget lokale.

Tag eventuelt fat i MASH, A Hereford Beefstouw eller KöD.

22.30-??.??

Folk begynder så småt at kunne mærke, at der er alkohol i blodet,

men uden at det tager over. Aftenen er nemlig stadig ung. Hvad skal der ske nu?

DRUK.

Det er, hvad der skal ske.

Spørgsmålet er bare hvor? Natklub? Et brunt værtshus? Det afhænger af brudgommen. Hvad synes han, der er fedest?

Det må gerne blive vildt, og der må gerne være nogle kreative indslag. Også selvom I befinder jer på civiliserede drikkesteder.

Den ekstravagante polterabend

Er der højt til loftet i forhold til det økonomiske? Så er det værd at overveje den ekstravagante løsning.

8.00

Adrenalinsus fra morgenstunden.

Og hele gruppen skal med. Der skal nemlig himmeldykkes, som må være den danske oversættelse af skydiving.

Det er helt bevidst, at der ikke er morgenmad på menuen. Det er nemlig en god idé, at folk har tomme mavesække, så der ikke bliver skidt i bukserne. Det der med at hoppe ud af et fly, har det med at gøre folk en anelse nervøse.

Godt nok ser det vildt fedt ud at springe ud som en gruppe hver for sig, holde i hånd og kaste håndtegn, men da det kræver en hel del træning og erfaring, må det nok hellere være et tandemspring.

11.30

Mad. Nu skal der spises mad.

Forhåbentligt er I alle landet med begge på jorden, hvorfor humøret også vil være højt. Der findes nemlig ikke nogen følelse, der kan trumfe den, man har i kroppen lige efter at have sprunget ud af et fly. Derfor skal der også spises god mad.

Der skal spises frokost på Geranium, som er en af verdens bedste restauranter. I København er det kun NOMA, der overgår stedet. Det er vigtigt, at der bestilles bord og i meget god tid.

14.00

Med alvorligt tilfredse smagsløg er det blevet tid til endnu en aktivitet.

Igen skal folk op at flyve, men der skal til gengæld ikke springes ud fra noget. Den står på ballonflyvning, der er en af de mest usædvanlige og unikke oplevelser, som meget få mennesker får lov at opleve.

Det er sjældent, at man ser ballonflyvere i Danmark, men det eksisterer altså. Faktisk tilbydes ballonflyvning både på Fyn, Sjælland og i Jylland.

Ballonflyvning koster 2395 kroner per person, men mon ikke det er mulighed for at få mængderabat, hvis I skal en masse afsted?

Kan bookes her

17.00

Nu er det tid til, at soon to be brudgom skal have sin egen oplevelse.

Han skal selvfølgelig ud at ræse i en rød Ferrari. Der kan vælges mellem 15, 30 og 60 minutters kørsel, hvor han som minimum skal have lov at have en halv time bag rattet.

En halv time koster 1579 og en time 2899 kroner. Mens brudgommen er ude at brænde asfalt af, kan resten af gruppen nyde et par kolde øl på en nærliggende bar.

Kan bookes her

18.30

Efter en hel del adrenalinsusende aktiviteter er det tid til at tage en slapper. Hvad skal der ske nu?

Der skal drikkes nogle solide cocktails, mens dagens foreløbige ret fede oplevelser fordøjes. I København findes der fantastiske cocktailbarer.

Bar 25, Musen & Elefanten, Ruby, Lidkoeb og Curfew er blot få af mange gode steder.

21.00

Fordi den ekstravagante frokost fandt sted sent, skubbes aftensmaden til klokken enogtyve.

Det er svært at overgå en frokost på Geranium, og derfor er der heller ingen grund til at gøre et forsøg. Aftensmaden skal være lækker, men ikke for tung.

Derfor er der booket bord på Restaurant Llama, hvor der i stedet for tunge retter serveres små lækre side dishes, der kan skylles ned med i øvrigt fremragende margaritaer (der er en del af vælge mellem).

23.30

It’s casino time.

Med mad i maven og alkohol i blodet er det igen tid til adrenalinsusende aktivitet, men uden at det er fysisk udfordrende. Herregruppen, selvfølgelig suited up, skal på Casino Copenhagen, hvor der skal spilles Roulette.

Polterabend-budgettet har lagt 15.000 kroner til side, der skal bruges på Rouletten. Brudgommen lægger ud med at smide hele lortet på rød.

Målet er at forlade casinoet med minimum 45. Og når det sker, flytter festen til Danmarks dyreste suite, Suite Louise, på Hotel Nimb. Her koster en overnatning nemlig 45.000 kroner, hvor I får 300 m2 at boltre jer på.

Hvad der sker herfra er op til jer, men det ville nok blive kedeligt, hvis der ikke dukkede en eller anden form for kvindeligt selskab op.

Den eventyrlige polterabend

Der findes sikkert mange opfattelser af, hvad det vil sige sig at være eventyrlig. Min opfattelse af eventyrlighed er, at man oplever noget usædvanligt for første gang i helt andre rammer et helt andet sted.

Det betyder også, at den eventyrlige polterabend finder sted et andet sted. Men hvor?

3:00

Det starter tidligt. Transporten er nemlig lidt længere end normalt.

Brudgommen vækkes midt om natten. I har sørget for alt det praktiske ift. tøj og beklædning. Der er ikke tid til, at han bøvler med det.

3:30

I kører til lufthavnen, men fortæller ikke hvad der skal foregå.

I skal til Østrig. Og der skal bestiges et bjerg. På én dag. Bjerget hedder Schneeberg.

Schneeberg er 2076 meter højt. Bjerget kan bestiges på én dag. Det tager cirka 4-7 timer, siger man.

5:00

I flyver til Østrigs hovedstad.

Det tager cirka halvanden time.

7:00

I ankommer og er ude af lufthavnen ved syvtiden, da I ikke har checked-in bagage.

Brudgommen ved stadig ikke, hvad der skal foregå, men har en forestilling om, at I skal ind til Wien. Han finder hurtigt ud af, at det ikke er tilfældet. I har nemlig en bus klar, som kører i den modsatte retning. Turen fra Wien lufthavn til Schneeberg tager godt halvanden time.

9:00

I står ved foden af bjerget. Brudgommen har efterhånden lugtet lunten.

Forud venter adskillige timers trekking på et bjerg, der hverken kræver erfaring eller træning, så længe man bare er i nogenlunde fysisk form.

På toppen venter et formidabelt udsyn. Et eventyrligt udsyn som vil markere højdepunktet for en eventyrlig polterabend.

18:00

I tager bussen tilbage. Her er det op til Jer, om I vil tage en overnatning i Wien eller flyve direkte hjem.

På den ene side er det badass at tage til Østrig for at bestige et bjerg fra morgenstunden, og så være tilbage i Danmark om aftenen.

På anden side er det ærgerligt ikke at give den gas i Wien, når nu man er der. It is a polterabend after all?

Hvis I beslutter Jer for at tage en overnatning i Wien, kan jeg anbefale det 5-stjernede The Ring Vienne’as Casual Luxury Hotel.

Den vilde polterabend

Man kan argumentere for, at den eventyrlige polterabend også er vild, men så alligevel ikke.

En vild polterabend skal være vild på den vilde måde, men det behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. Det vigtigste er, at brudgommen i særdeleshed bliver udsat for nogle vilde ting.

7.00

Brudgommen sparkes ud af sengen. Han får bind for øjnene. Håndjern på. Og smides i bagagerummet af bilen.

Han kan sikkert godt regne den ud, men så længe at I kører den helt ud, uden at tilkendegive hvem nogen af Jer er, er der gode chancer for, at han rammes af reel terror.

8.30

Med en helt igennem rædselsslagen mand i bagagerummet ankommer i til første destination.

Og det kommer formentligt til at være et fint plaster på såret. Brudgommen skal nemlig ud og flyve med helikopter.

helikoptertur-koebenhavn

En helikoptertur over København koster 3650 kroner for 20 minutter.

Kan bookes her

9.30

I et humør blandet med aftagende panik og optur over helikopterturen, spises der morgenmad.

Der er sørget for morgenboller, kakaomælk og så videre. Der er ikke tid til et stort morgenbord, da der er meget på tapetet.

10.30

Brudgommen skal igennem dark room of terror.

Jeg ved ikke, hvor man kan arrangere dette, men det burde være muligt at lave det på egen hånd. Det der skal ske er, at brudgommen skal lukkes ind i et kulsort rum.

Dette kulsorte rum er fyldt med alle mulige ubehageligheder, hvor brudgommen skal guides af Jer via infrarødt overblik. I ren Fangerne på Fortet-stil skal brudgommen finde ud af rummet ved at finde nøglen, som er placeret i en af krukkerne.

I krukkerne vil der selvfølgelig være alt fra kattepis, levende mus og edderkopper til honning, mudder og så videre. Når han i en tilstand af sheer panic har fundet sin vej ud, venter der ham tre smukke kvinder, der står klar til at pleje ham med ægte wellness-manerer. Her snakker vi spabad, massage og så videre.

12.00

Henover middag har brudgommen så at sige været igennem hele følelsesregisteret.

Idéen med denne polterabendtype er, at brudgommen skal kunne se tilbage på dagen med rungende klar erindring om, hvad fanden der skete. Det vigtigste er dog, at erindringen er præget af gode minder.

Polterabendgruppen tager til Næstved eller Viborg, hvor der skal køres djævleræs, hvor I heldigvis slipper for at have Jimmy Bøjgaard med som kommentator.

djaevleraes-polterabend

I gamle, men kvikke biler vil der være mulighed for at køre hårdt til hinanden. Vinderen vil selvfølgelig have håneretten. Djævleræs kan gøres for 895 kroner per person.

Husk hjelm.

Kan bookes her

Efter ræset vil der være rig mulighed for at tømme et par kolde flaskeøl.

16.00

Efter djævleræs skal han ud at flyve igen.

Der er arrangeret et lynhurtigt elastikspring, som ikke tager meget mere end 30 minutter. Det kan gøres ved Refshaleøen blandt andet.

bungy-jump-polterabend

Foruden at brudgommen forhåbentligt er skide bange for at springe ud i det, så skal der også være et tvist på springet.

Lige som han springer, skal ham der står for sikkerheden råbe “nej, nej, neeej, elastikken er ikke spændt rigtigt fast”. Meningen er selvfølgelig, at brudgommen skal tro, at han er på vej i døden.

Mean prank much?

Kan bookes her

17.30

Det er tid til mad og drikke. Men først chili.

Brudgommen skal have rigeligt til ganen. Og gerne i form af god whisky, gin og champagne. Der er dog lige endnu et indslag, som har til formål at terrorisere brudgommen.

Han skal smage chili. Stærk chili. Verdens stærkeste chili.

Idéen er, at han skal ende i en situation a la Bubber, som her bliver testet af Chili Klaus.

18.30

Kæmpe steak til alle. Altså +1 kg.

stoerste-steak

Efter at brudgommen har smagt på lidt chili, kan hele bachelorgruppen glæde sig over, at der er bøf på menuen. Kæmper bøffer. Det er blot et spørgsmål om at lave en aftale med et steakhouse, hvor I beder om X antal 1-2 kg bøffer (eller hvor store de nu skal være). Personer der ikke kan spise op, må og skal naturligvis mobbes resten af polterabenden.

Til bøfferne serveres god rødvin og suveræn bearnaise sauce ad libitum.

21.00

Med rigeligt proteiner i maven skal brudgommen have endnu en overraskelse.

I tager til Vesterbro, hvor brudgommen bliver sendt ned i en kælder. En sketchy kælder. Kælderen er mørk og en kvindelig stemme fortæller, hvad kan skal gøre.

Personen der venter i kælderen er selvfølgelig ikke en fræk kvinde. Til gengæld er det en shemale, som indtil et vist punkt vil have brudgommen overbevist om det modsatte.

23.00

Efter at have udsat brudgommen for en hel del udfordringer.

Og nogle sjovere end andre, er det blevet tid til, at hele gruppen drikker sig under. Lej eventuelt en bar eller et par borde på en natklub. Skej ud. Gå amok.

Nu ved jeg godt, at jeg skrev det under do’s and don’ts, men hav eventuelt endnu en overraskelse i ærmet i form af en tatovør. Idéen er, at denne tatovør skal give ham en falsk tatovering, som brudgommen til gengæld er overbevist om er rigtig.

Og når nu tatoveringen ikke er rigtig, kan I passende finde på en, som han helt sikkert ikke vil bryde sig om.

_________

Hermed konkluderes den ultimative guide til en epic polterabend. Forhåbentligt er der nok med inspiration at hente, til at I får en begivenhedsrig dag.

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

 

View this post on Instagram

 

Our first Bali vlog is live! This is the video where we also share some exciting news. Can you guess? It rhymes with shark!

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk) on

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!