LivsstilMest populære

Modafinil: hvad er status efter 1 år med Limitless-pillen?

For cirka 1 år siden skrev jeg en ret omfattende artikel, hvor jeg beskrev min erfaring efter 2 måneders brug af Modafinil, der også er kendt som virkelighedens Limitless-pille.

Artiklen var et play-by-play lige fra den dag, jeg blev gjort bekendt med det hersens study drug, til jeg havde konkrete erfaringer med det.

Den artikel har du sikkert allerede læst. Det er nemlig den suverænt mest læste artikel her på Stayclassy.dk.

Er du i tvivl om, hvad Modafinil er for noget, får du lige en lynhurtig introduktion.

En pille der øger din produktivitet

Det er overordnet set, hvad Modafinil kan.

Den øgede produktivitet er nemlig et resultat af øget fokus, koncentration, motivation, energi og overskud.

Men det lyder jo for godt til at være sandt?!

Nemlig, det var også det, jeg tænkte, inden jeg sprang ud i det. Vidundermidlet viste sig dog at have omtalte effekt, hvilket er årsagen til, at jeg her et år efter stadig sidder og skriver om det.

QUICK FACT:

Modafinil blev oprindeligt udviklet tilbage i 1970’erne for at hjælpe folk med narkolepsi. Nysgerrige personer har sidenhen fundet ud af, at folk der ikke lider af narkolepsi, kan bruge midlet som wakefulness promoting agent. Modafinil er i dag verdens første FDA-godkendt, såkaldte, smart drug.

Jeg var som bekendt stor fortaler for Modafinil,

men hvordan ser det ud i dag? Er jeg stadig oppe at køre over Modafinil? Er effekten den samme?

Det korte svar er ja.

Det lidt længere svar er, ja, men med et par nye erfaringer, der er værd at dele.

Det første halve år med Modafinil

Der tog jeg cirka 200 mg Modafinil (en hel pille) dagligt. Set i bakspejlet er det ret meget.

Utroligt nok havde denne store mængde ikke nogen markant effekt på tolerancen. Modafinil var stadig effektiv, men selvfølgelig ikke i helt samme grad som de første 14 dage.

Det giver sig selv.

Det var også grunden til, at jeg begyndte at tage en slapper. Det er nemlig slet ikke nødvendigt at tage 200 mg om dagen for at udløse pillens maksimale potentiale.

Jeg begyndt at teste med en halv pille hver anden dag

Til min store overraskelse havde det nøjagtigt samme effekt.

That’s pretty good, kan jeg huske, jeg tænkte.

Pludselig havde jeg åbnet døren til doseringseksperimentariummet.

Siden har jeg testet en hel del forskellige doseringer. I øjeblikket kører jeg 100 mg cirka én gang om ugen, hvilket leder mig til følgende spørgsmål.

Tager jeg stadig Modafinil?

Som du kan regne ud, ja, det gør jeg. Men som du også kan se, er det en hel del mindre, end da jeg startede.

Hvorfor? En halv pille om ugen er jo næsten ingenting?

Nej, det er det i hvert fald ikke ud fra en relativ betragtning. Der er langt fra 100 mg om ugen til 6-7 x 200 mg.

For mig har det været en langsom overgang, hvor jeg ganske enkelt ikke føler samme behov.

Jeg er for meget på, hvis jeg tager Modafinil flere gange om ugen.

Hvad kan årsagen være til det?

Det er svært at svare på. Hjernen er en ret kompleks maskine, hvorfor jeg kun kan gisne om det.

Min teori er, at Modafinil har været medvirkende til at vænne min hjerne til at være mere fokuseret. I og med jeg har taget Modafinil i mere end et år, har jeg udsat min hjerne for repetition, der vil noget.

Og hvis der er én ting, der kan ændre hjernens kemi og vaner, så er det repetition. Det er faktisk det bedste redskab, der findes.

Det er til gengæld bare skide svært, hvis du ikke bruger nogen hjælpemidler.

Udover at Modafinil sandsynligvis har bidraget til, at min hjerne i dag har nemmere ved at sætte sig ned og arbejde, har mit eget mindset helt sikkert også noget at sige.

De sidste fire år har jeg nemlig oplevet, at mit drive har været konstant stigende.

Behovet for at opnå succes her i livet har aldrig været større end i dag. Måske er det fordi, jeg begynder at føle mig gammel, men jeg er trods alt stadig under 30 (er fra maj 1988). Uanset hvad opfatter jeg det som et sundt tegn.

Det store spørgsmål er så, hvad fordelingen er i forhold til pillens effekt og mit eget drive. Og det kan jeg ærligt talt ikke svare på.

Er der slet ikke nogen bivirkninger forbundet med Modafinil?

Dette spørgsmål bliver jeg stillet oftest. For der må da være nogle bivirkninger forbundet.

Right?

Det er ikke nemt at svare på dette spørgsmål ud fra en bred betragtning. Vi er alle forskellige med vores hver især unikke kemi.

Der er ingen grund til, at jeg gør mig klog på de generelle bivirkninger, der kan være. Dem kan du læse om på eksempelvis Drugs.com, hvor det ikke er svært at blive forskrækket over den lange liste.

Men sådan er det med alt. De store sygesider helgarderer sig altid, hvorfor alle former for stimulanser automatisk vil fremstå dødelige.

Her kan du eksempelvis læse om koffeins sideeffekter, som er tæt på identisk med Modafinil, hvis ikke slemmere.

Har jeg selv oplevet bivirkninger?

Ja, det vil jeg sige. Men ikke bivirkninger der har været et direkte problem.

Der er to ting, som jeg har lagt mærke til.

 1. Nogle gange kan Modafinil gøre mig irritabel, hvor min lunte er kort. Dette sker primært, når jeg har taget Modafinil på dage, hvor jeg ikke skulle have taget det. Irritabiliteten opstår nemlig netop, når jeg er for meget på.
 2. I samme scenarie på dage hvor jeg er for meget på, har jeg lagt mærke til, at jeg godt kan blive lidt angst, hvor negative tanker har det med at cirkulere. Dog er angst noget, som jeg altid har bøvlet med.

Disse bivirkninger styrkes uden tvivl af det faktum, at jeg drikker for meget koffein ved siden af. Og det skal du være opmærksom på.

Når du tager Modafinil, er der nemlig gode chancer for, at dit, sikkert i forvejen, store behov for koffein styrkes yderligere.

Gør derfor en indsats for kun at drikke 1-2 kopper kaffe om dagen.

Vil jeg fortsat anbefale Modafinil?

Det hersker der ingen tvivl om. Svaret kunne du også godt selv regne ud.

Det er dog vigtigt, at du har respekt for det ligesom med så meget andet her i livet.

En af de vigtigste ting jeg har lært, er at eksperimentere med doseringen. Lad være med at spise en hel pille om dagen. Det er nemlig ikke sikkert, at du får mere ud af det af den grund.

Lige hvad angår Modafinil, er min umiddelbare konklusion, at less is more.

Er Modafinil fortsat nemt at få fat i?

Jeg har vel nok svaret på dette spørgsmål et par hundrede gange. Derfor tillader jeg mig også at besvare det én gang for alle.

Efter at være løbet tom for Modafinil for et par måneder siden, har jeg bestilt på Modup, som er en af de mest velrenommerede sider, hvad angår køb af Modafinil.

Det kan du læse mere om på Reddit, hvor folk deler deres oplevelse med siden. Jeg modtog min pakke efter godt 14 dage.

Nå, men som altid med Modafinil, kan det ikke sendes direkte til Danmark. For at løse dette problem skal du bruge Skypax, der fungerer som mellemmand.

 1. Opret dig på Skypax via dette link

 2. Bestil Modafinil via dette link (ved bestilling bruger du adressen, du har fået på Skypax)

Mere bøvlet er det sådan set ikke. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvordan Skypax fungerer, må du tage fat i deres venlige support. Ikke mig.

Til gengæld …

… er jeg villig til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have i forhold til Modafinil og min personlige erfaring med dette hjælpemiddel.

LÆS NU:

Er det Europas smukkeste sted?

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

5 kommentarer

 1. Tak for indsigterne Joen! Det kunne ikke være bedre timing, har netop taget en halv pille for første gang 🙂

  Nogen grund du bruger modup frem for duckdose?
  Kan du uddybe hvorfor du mener at behovet for koffein stiger, er pointen ikke at pillen opkvikker i sig selv?

  Held og lykke med succesen.

  1. Hej Christopher.

   Tak for kommentaren.

   Grunden til jeg bruger Modup, var egentligt bare for at prøve en anden leverandør. Begge har et godt renommé, så det var mest for at blive klogere på landskabet af troværdige Modafinil-leverandører.

   Ift. behovet for koffein mener jeg ikke på den måde, at jeg mangler energi. Der er mere forstået således, at Modafinil giver koffein cravings. Det skal man være opmærksom på, for hurtigt kan du have tømt 3 kaffekander. 😀

   Tak og i lige måde. Du er velkommen til at sende en mail på hey@stayclassy.dk med din erfaring, når du er lidt inde i forløbet.

   Vh. Joen

   // Stayclassy.dk

 2. Had du prøvet at din pakke er blevet nappet i tolden?
  Eller på nogetn måde nogen erfaring med, hvad der sker hvis du bliver taget? Hørte godt der var en der havde fået den igennem tolden, men er det noget du ved om? 🙂

 3. Hej Joen!

  Første artikel jeg har fået læst her på sitet, og du har bestemt vækket min interesse for Modafinil!

  Lige et spørgsmål jeg håber at du kan kaste lidt lys over, inden at jeg spenderet mine surt tjente penge. I den første artikel henviser du til køb på DuckDose, og i den nyere artikel henviser du til Modup – er der en specifik grund til dette?

  Tak for nogle fede artikler (y)

 4. Som en der dagligt tager 400mg Modafinil (mod Idiopatisk Hypersomni) kan jeg bestemt ikke anbefale det til andre!
  Vi er alle forskellige, og som du også selv nævner i din artikel er vi meget forskellige i vores biologiske opbygning, hvorfor nogle vil kunne opleve endog meget voldsomme bivirkninger, som jeg har hørt beskrevet fra en del personer i forskelle fora på bl.a. FB.
  I stedet bør man overveje hvor behovet for at præstere mere og klare mere i hverdagen kommer fra, og hvorfor man som person føler behov for at honorere dette, bl.a. gennem tilførsel af kunstige stimulanser udefra.
  At tage Modafinil for at dække et behov, uden at overveje hvorfra og hvordan behovet er opstået virker ikke gennemtænkt – så hvis man alligevel tager Modafinil, kan man jo bruge den ekstra mentale kapacitet der potentielt (men ikke altid) kan erhverves herigennem, til at overveje dette – og samtidig overveje hvorfor man skal igennem en omstændelig proces for at erhverve det, da det jo ikke er tilgængeligt i håndkøb!

Skriv et svar