Af og til er det godt med en greasy morgen.

Sådan en havde min kæreste og jeg i morges.

Vi sov længe og var generelt ret længe om at komme igang.

Da jeg endelig fik slæbt min trætte krop ned til køkkenet, stod morgenmaden på french toast.

Glutenfri french toast selvfølgelig.

Det er i øvrigt en dybt undervurderet ret. Nøj, hvor smager det godt.
Jeg valgte ikke at vende brødet i æg, selvom man bør gøre det, da jeg bedre kan lide det uden.

Til sidst toppede jeg de færdige toasts med guacamole fra igår aftes og fik et stort glas sund iste til.

Vil du have lækre glutenfri french toast?

Så se videoen øverst i artiklen eller følg opskriften her:

1 person
Tilberedningstid: 5-10 minutter

Ingredienser:

  1. 2 skiver toast (glutenfrie eller ej)
  2. 1 æg (hvis du vil vende brødet i pisket æg inden stegning)
  3. 1 spsk smør
  4. 1 håndfuld revet ost

Fremgangsmåde.

  1. Smelt smørret på en stegepande.
  2. Rist brødet i det smeltede smør ca 2 min på hver side.
  3. Kom osten direkte på det ene brød på panden, og læg det andet skive brød over.
  4. Lad det riste færdigt til osten er smeltet.

Server din glutenfrie french toast med lækker guacamole eller marmelade.