Mode & StilTøj

5 dyre og 5 billige bomber jakker til mænd

Vi skal så småt have fat i den øverste del af garderoben; nemlig overtøjet. For selvom vi har haft den bedste sommer NOGENSINDE, kommer vi ikke udenom, at det danske skodvejr automatisk dukker op.

Og gerne hurtigt.

Det fede ved lavere temperaturer er dog, at vi kan have mere tøj på og mere forskelligt af slagsen. Går du derfor op i din garderobe ligesom jeg, er det ikke med ren og skær depression i hjernen, at vi går mørkere tider i møde.

Bomber jakken er vel nok min favorit, når der kommer til de forskellige typer overtøj, der er.

En bomber jakke er behagelig at have på og for mit vedkommende, er den også ret praktisk, da den kan bruges helt ned til 6-7 grader, men også op til +20.

Er det koldt, tager du bare en striktrøje indenunder. Er det varmt, nøjes du med en t-shirt. Altså, hvordan kan man ikke være fan af det?

Fordi jeg generelt er et behageligt menneske, har jeg fundet fem fede bomber jakker i begge ender af prisskalaen, således der både er noget for den spaghetti-spisende SU-studerende og den karrierestærke investment banker.

5 dyre bomber jakker til mænd

Hvorfor købe en dyr bomber jakke frem for en billig? Af samme grund som du køber en Porsche frem for en Alfa Romeo. Det ser bare lidt bedre. Det føles bare lidt bedre. Og det er bare lidt bedre.

Min egen definition af en dyr bomber jakke er måske lidt løs, men alt over 1700 kroner betegner jeg automatisk som en dyr jakke, men det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at det ikke er pengene værd.

Eksklusiv sort Bally bomber jakkedyre og billige bomber jakker

Bally / 3699 / Hop til shop

En Bally bomber jakke til 3699 kroner er mange penge. Der hersker der ikke nogen tvivl om, men når du indregner, at det er italiensk kram og luksus design af højeste karat, har du pludselig at gøre med en solid value-for-money investering, hvor du med garanti vil føle glæde, hver gang du kaster den om ryggen.

Faktisk er bomber jakkerne fra Bally nogle af min personlige favoritter, da deres designs er klassiske og stilrene, men samtidig unikke.

Verdens lækreste bomber jakke?
dyre og billige bomber jakker

Loro Piano / 17140 / Hop til shop

I efterhånden nogle år har jeg fremhævet Loro Piano her på Stay Classy, men uden at have haft et stykke Loro Piano ekvipering i hånden. Det fik jeg lavet om på fornyligt, da jeg var en tur i Rom.

Her fik jeg øje på Loro Piano’s flagship store, som ligger et stenkast fra Den Spanske Trappe. Som modeblogger måtte jeg naturligvis ind og se, hvad det der Loro egentligt var. Kan det virkeligt være pengene værd?

Der er ingen tvivl om, at Loro Piano’s udvalg i momenter kan bære præg af historien om Kejserens Nye Klæder. Et eksempel på dette er deres t-shirts, hvor en almindelig hvid t-shirt af bomuld kostede lige under 3.000 kroner.

Det kunne jeg godt blive forarget over.

Til gengæld blev jeg mindst lige så forelsket i deres bomber jakker, som var urimeligt lækre. Godt nok koster de lige under 20K, men du får heller ikke en mere lækker jakker. Det er som skræddersyet til at forkæle kroppen, som kun vil have det bedste.

Selvom jeg var hooked på bomber jakken, forlod jeg butikken tomhændet. Og det var måske klogt nok alligevel til den pris. Jeg tror faktisk, at denne Loro Piano bomber jakke er magen til, blot i en blå farve. Den jeg prøvede var i en nydelig cognacbrun.

Stilren sort Diesel bomber jakke

dyre og billige bomber jakker

Diesel / 1799 / Hop til shop

Vi bevæger os lige på grænsen mellem det dyre og det semidyre med denne Diesel bomber jakke til 1799. Den er enkel, klassisk og stilren. Dog har du en enkelt detalje, som er værd at bide mærke i.

Du kan ane det på jakkens nederste del, hvor der står Diesel med rød. Det er måske ikke alle, der er lige begejstrede for det, men jeg synes faktisk, det er fint nok at kombinere det helt stilrene med en enkelt spraglet detalje.

Elegant brun bomber jakke

dyre og billige bomber jakker

Private White V.C. / 2999 / Hop til shop

Det kan godt være, man ikke forbinder Manchester med elegance og stilfuld herremode. Ikke desto mindre, er det to ting, der gør sig gældende for Private White V.C., som har base i den engelske industriby.

Deres mission er at levere ekvipering til mænd, der kun vil have det bedste. Med andre ord får du en fremragende bomber jakke, hvis du lægger pengene på denne bandit.

Jeg er tosset med kombinationen af den enkle og lette krave, og den lidt tungere del forneden, hvor lommer og knapper går op i en højere enhed. Til 2999 er det i øvrigt et rigtigt fornuftigt køb, hvis du er ude efter superluksus til en relativt overskuelig pris.

Ekslusiv og klassisk blå bomber jakke

dyre og billige bomber jakker

Morris / 2299 / Hop til shop

Svenske Morris skuffer aldrig. Det svenske modehus ved bare lige præcis, hvordan man snedkerer klassisk og tidløs ekvipering til stilbevidste mænd. Kvalitetsmæssigt befinder vi os nogenlunde side om side med landsmændene fra Tiger of Sweden og J. Lindeberg.

5 billige bomber jakker til mænd

Hvis du allerede har spist din spaghetti med ketchup, er du måske mæt, men jeg garanterer dig, at du har appetit på mere, for jeg har fundet en håndfuld billige bomber jakke, som lige så vel kunne figurere blandt de dyre bomber jakker.

Men hvad koster en billig bomber jakke? Alt mellem 300 og 800 kroner, er efter min opfattelse at definere som billig.

Hvis du er ude efter en prisvenlig bomber jakke, der samtidig er af fin kvalitet, er det altid en god idé at vælge en fra de større brands som eksempelvis Urban Classics eller Selected.

Billig stilren sandfarvet bomber jakke

billige bomber jakker til mænd

Urban Classics / 399 / Hop til shop

Urban Classics har længe markeret sig positivt ved at tilbyde herretøj af acceptabel kvalitet i tiltalende designs. Et eksempel på dette er denne sandfarvede bomber jakke, der lige så godt kunne have siddet på Walter White. Am I right?

399 er prisen for at ligne Walter White. Det er ret billigt, vil jeg sige.

Billig og eksklusiv blå bomber jakke

billige bomber jakker til mænd

Urban Classics / 449 / Hop til shop

Hvis tanken om at ligne Walter White afskrækkede dig, kan jeg dele den glædelige nyhed, at Urban Classics også tilbyder bomber jakker i andre farver. Hvad synes du eksempelvist om denne jakke af eksklusivt udseende?

Sådan en marineblå kan du matche med næsten hvad som helst, hvorfor den fungerer perfekt som allround overgangsjakke.

Billig sort Selected bomber jakke

billige bomber jakker til mænd

Selected Homme / 699 / Hop til shop

Selected er måske det bedste sted at starte, hvis du leder en helt igennem pæn og klassisk bomber jakke i sort. Kvaliteten er glimrende og designet fornemt. Mere er der ikke rigtigt at sige.

Billig armygrøn bomber jakke

billige bomber jakker til mænd

Fat Moose / 599 / Hop til shop

Fat Moose skubber grænserne for, hvordan en klassisk bomber jakke kan se ud. For mens det umiddelbart er en klassisk bomber jakke, vi har at gøre med, adskiller den sig fra alle de andre med sin unikke quilt-dun-hybrid.

Jeg er stor fan af dette design, som i øvrigt også fremstår dyrt og eksklusivt til en pris, der ikke er meget mere end et greb i lommen.

Billig marineblå Les Deux bomber jakke

billige bomber jakker til mænd

Les Deux / 799 / Hop til shop

Den femte og sidste billige bomber jakke er fra danske Les Deux, som nok ikke betegner sig selv om leverandør af billig herremode. Ikke desto mindre, bevæger prisskiltet på denne bomber jakke sig lige omkring den billige kategori med sine 799.

Heldigvis ligger kvaliteten i kategorien for mellemdyre bomber jakke, hvorfor du ikke gør dumt i at investere i denne model. En ting du dog skal være opmærksom på, er at bomber jakken er lavet af polyester og derfor vil minde meget om en træningstrøjer fra Adidas og Nike.

For mig at se er det blot en fordel, da polyester er lig med øget komfort.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Leave a Response