Hvis du er en elegant mand med god stil, har du sikkert allerede et par flotte chinos til derhjemme og af den grund er dette indlæg samtidig ganske relevant for dig. En herre kan nemlig aldrig få for mange chinos!

Jeg vil præsentere dig for en række raffinerede chinos til herren, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design.

Inden vi går i gang får du lige en lynhurtig baggrundshistorie omkring chinos til herrer. Det er nemlig en lidt blæret historie, som du kan underholde drengene med til næste herremiddag.

Chinos har nemlig eksisteret i over 100 år, men det er de færreste, der er klar over, at chinos faktisk stammer fra den amerikanske militærform. De kampdygtige herrer gik nemlig over til chinos i slutningen af 1800-tallet for ikke at svine deres yndige, hvide militærbukser til.

Ordet chino kommer fra spansk (fordi de blev indført under den spansk-amerikanske krig) og betyder faktisk Kina. Det gør de, fordi materialet som dannede ramme om et par chinos i sin tid kom hele vejen fra Kina af. Lidt ligesom i dag, hvis du altså ikke køber kvalitet!

Så uanset hvor klassisk en herre du er, kan du med god samvittighed gå i et par kampdygtige militærbukser fra det forrige århundrede. I dag er chinos muligvis den mest populære form for benklæder til mænd.

De klassiske mørke navy chinos

De klassiske mørke navy chinos

Brooks Brothers / 1099 / Hop til Shop

Vi kan lige så godt lægge ud med de klassiske chinos, som de fleste herrer ses i. Nemlig de mørkeblå! De er fremragende, fordi de fungerer rigtigt godt selv til de mere formelle begivenheder, hvor du uden problemer kan bære bukserne med en flot mørkeblå blazer og en raffineret skjorte.

Når det kommer til at style dette par herre chinos med sko, har du to solide muligheder. Du kan gå efter et sofistikeret look med pæne brune snøresko eller tage looket ned på et afslappet niveau med et par fede sneakers til.

Flotte beige chinos til herrer

Flotte beige chinos til herrer

Incotex / 1899 / Hop til Shop

Nu var vi lige kort inde på, hvilke sko der passer til ovenstående chinos. De samme principper gør sig naturligvis gældende med dette flotte par, som er udarbejdet i en flot varm beige.

Det gode ved denne farve er, at den er relevant hele året. I efteråret fungerer den formidabelt med en striktrøje og lækre herrer støvler. I sommeren kan du give dette par chinos et lille fold i længden og tage dem på med et par mokkasiner og en lækker hvid t-shirt.

Så er du klar til at erobre sommerlandskabet inklusiv det damede publikum!

Fede sommerlige chinos til herrer

Fede sommerlige chinos til herrer

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Vi bliver lige der, hvor de sommerlige looks hører til. Dette par chinos henvender sig nemlig også til et mere lyst outfit. Du kan gå efter sweet kid looket og style dette par hvide chinos. Det gør du med en polo eller skjorte i en lækker pastelfarve og matchende strik.

Du kan også køre den hurtige og style bukserne med en sofistikeret smart bluse eller skjorte og samme lækre mokkasiner.

Fede casual chinos til herrer

Lækre casual chinos til herrer

Replay / 1199 / Hop til Shop

Dette par slim fit chinos er fremstillet i et nytænkende materiale, som har gode elastiske og fleksible egenskaber, der gør bukserne super behagelige at have på til trods for, at de sidder lidt til.

De har en afslappet tilstedeværelse og bør derfor også styles med et casual look. Jeg ville gå efter et par lækre sneakers og en t-shirt eller lækker hættetrøje for opnå et fedt udtryk, som ikke virker for opsigtsvækkende, men stadig er stilfuldt.

Flotte gule chinos til mænd

Flotte gule chinos til mænd

Incotex / 1899 / Hop til Shop

For et mere flamboyant look kan du kigge nærmere på chinos i flotte farver. Disse gule chinos er perfekte til herren, der udtrykker sin personlighed gennem sine outfits.

Et par chinos som disse udstråler selvsikkerhed og humor og bør derfor også styles langs disse retningslinjer. For et casual look kan du tage dem på med et par farverige espadrillos eller sneakers og style med en farverig trøje.

For et mere formelt look kan du gå efter nogle farverige mokkasiner fra TOD’s og en blomstret skjorte med smæk på både mønster og farve.

Behagelige grønne chinos

Behagelige grønne chinos

Polo Ralph Lauren / 1199 / Hop til Shop

Hvis du er vild med farver, men synes, at de gule er lige farverige nok, har du her en mere afdæmpet farve. De armygrønne chinos er nogle af de allermest alsidige bukser, du kan finde. De dur nemlig hele året rundt.

For et lækkert efterårslook kan du sammensætte dem med en lækker strik og nogle fede brune støvler samt en kaka-jakke eller kort frakke i brun eller grå.

Brune i chinos i udsøgt kvalitet

Brune i chinos i udsøgt kvalitet

Incotex / 1899 / Hop til Shop

Vi tager lige et par mere fra Incotex. De har nemlig forstået at designe super behagelige chinos i flotte farver og tidløse designs.

Outfits i jordfarver er noget af det, som kan noget lige nu og mange modebrands er gået amok i jordfarvede kollektioner.

Derfor er det naturligvis også på sin plads, at vi tager disse raffinerede brune chinos med.

Tag dem på til en beige skjorte og blazer og hop i nogle anderlede læderstøvler. På en solrig dag kan du kombinere looket med nogle 70’er-inspirerede solbriller med brun kant.

Fede lysebrune i chinos til mænd

Fede lysebrune i chinos til mænd

Oscar Jacobson / 799 / Hop til Shop

Her er et lysere par brune chinos, som egner sig perfekt til et lækkert hverdagslook. Bær dem med en hvid skjorte og afslappet blazer og med enten hvide sneakers eller espadrillos til.

Læg mærke til hvordan stoffet får bukserne til at fremstå mere afslappet og nede på jorden. Det er en god ting for dig, der ikke behøver at være alt for formelt klædt på til hverdag.

Flotte grå chinos til herrer

Flotte grå chinos til herrer

Brooks Brothers / 999 / Hop til Shop

Hvis dit job kræver, at du går mere formelt klædt på job, så tag lige et kig på dette fede par chinos i en flot mørkegrå farve.

De passer nemlig rigtig godt sammen med den raffinerede blazere og skjorte og går også rigtigt godt med både sorte og brune herresko.

For et stilsikkert og sofistikeret look kan du styrke dette par chinos med en grå eller brun blazer og en flot hvid skjorte. Tag et cognacfarvet læderbælte på og afslut looket med et par kvalitetspræget lædersko i cognac.

Fremragende mørkeblå chinos til mænd

fremragende mørkeblå chinos til mænd

NN07 / 999 / Hop til Shop

Her er et af de par chinos til den klassiske herre, som jeg ofte prædiker om. Det gør jeg af den simple årsag, at de simpelthen er fremragende at gå i. De er tilpas tætsiddende, men er så smidige i stoffet, at du nemt kan bevæge dig i dem.

Stoffet har gode elastiske egenskaber, men det kommer heldigvis ikke til synes, hvilket gør, at du nemt kan bruge dette par chinos i en formel konstellation såvel som til en afslappet dag på båden.

Moderigtige chinos til den stilfulde herre

Moderigtige chinos til den stilfulde herre

Filippa K / 1199 / Hop til Shop

Afslutningsvist vil jeg vise dig dette fede og lidt anderledes par chinos til mænd. Dette par chinos henvender sig til herren, der gerne vil være med på beatet og som ikke er bange for at eksperimentere med sin personlige stil.

Bukserne er noget løsere end de klassiske chinos, men alligevel relativt tætsiddende. De kommer heller ikke med den klassiske lukning, men har i stedet en elastisk rem, som er fremstår krøllet i sit udtryk.

Alligevel er det en klassisk buks, som kan bruges til et flot, men afslappet og behageligt hverdagslook. Brug bukserne med fede sneakers og en hvid langærmet t-shirt.

Følg mig på Instagram – her går det stærkt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk) on

Kender du i øvrigt vores YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!