Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en ret god idé at have cover på sin smartphone. Og det er uanset om det er en Android eller iPhone. For virkeligheden er jo den, at vi bruger vores telefon nonstop, hvad end vi ligger hjemme i sengen og dangderer den eller er på natklub til den lyse morgen.

Og særligt i sidstnævnte tilfælde er det, at man sjældent fortryder at pakke sit kære notifikationsværktøj ind i et materiale, der sørger for, at skærmen ikke forvandles til et puslespil a la marrokansk mosaik.

Jeg har det sidste halve års tid haft min iPhone 11 Pro pakket ind i det suverænt bedste cover, jeg nogensinde har haft. Og jeg har altså haft hver eneste iPhone lige siden 3’eren udkom i 2008.

Jeg har to varianter af dette cover, som er designet af amerikanske, Speck, som har været på markedet siden 2001 og dermed har en vis portion erfaring.

Jeg har haft min hvide iPhone 11 Pro pakket ind i et transparent cover det sidste halve år.

Men hvorfor er det, det suverænt bedste iPhone cover?

Det er ret simpelt. Kvaliteten er fremragende. Du kan mærke, at det er kram. Faktisk startede jeg med Apple’s eget transparente cover, men det havde en helt unik evne til at samle skidt og møg rundt om kanterne, samtidig med at det tog imod ridser som en Toyota Yaris i et frontalsammenstød med en lastbil… Ikke ret godt!

Men den helt klart største gevinst ved sådan et Speck cover er, at coveret har en kant på forsiden, der stikker et par millimeter ud ift. skærmen. Dette gør, at skærmen ikke smadres, hvis du taber den på direkte på hovedet.

Efter at være blevet træt af mit Apple cover, lykkedes det mig at smadre bagsiden. Øv, men med det nye Speck cover, har jeg ikke behov for at se, hvor smuk en iPhone er uden cover. Coveret gør nemlig iPhonen en tjeneste.

Bedste cover til iPhone 12 Pro

Jeg har netop anskaffet mig den nye iPhone 12 Pro. Og hold da k*ft, hvor er den lækker. Jeg var nu ellers ret begejstret for iPhone 11 Pro, men det firkantede design har altid tiltalt mig mest, siden iPhone 4 kom frem. Der er et eller andet industrielt og lækkert over det firkantede design.

Men nok om det.

Nu står jeg så i den situation, at jeg skal have et cover til min iPhone 12 Pro, og der går jeg selvfølgelig efter et tilsvarende transparent cover, som jeg havde på min iPhone 11 Pro. Jeg har netop bestilt det, så det skulle gerne ankomme med posten en af dagene.

Cover til Macbook Pro? Ja, det giver faktisk mening!

Som den gadget-freak jeg er, kan jeg aldrig rigtigt holde mig fra at kaste penge efter ting, som jeg måske ikke altid har brug for.

Mit seneste køb var et Speck cover til min kostbare Macbook Pro 16″. En laptop som jeg måtte smide knap 38.000 kroner efter. Ja, et helt absurd beløb, men når man lever af at filme og redigere YouTube-videoer, er det afgørende at have det rigtige kram.

Og det var også derfor, jeg valgte at investere i et cover til min Macbook Pro. En beslutning som jeg på ingen måde har fortrudt.

Der er nemlig flere fordele ved at pakke sin Macbook Pro ind i et cover. Den første åbenlyse fordel er selvfølgelig, at du slipper for en masse grimme ridser og hakker hist og her. Og det sker helt automatisk, har jeg erfaret med mine andre Macbooks.

Det at din Macbook fremstår i ny tilstand gør videresalgsværdien højere. Og for mit vedkommende er det en ret relevant betragtning, da jeg altid opgraderer, så snart der er noget nyt og bedre på markedet.

Speck laver covers til Macbook i en hel del forskellige farver. Jeg valgte denne ret flamboyante farve, fordi.. ja.. Det ser fedt ud?

Jeg har altid været tosset med Macbook Pro designet, men jeg må indrømme, at det er dejligt forfriskende med sådan et cover. Det er første gang, jeg har haft det på min laptop, men det er også første gang, at jeg ejer en så dyr computer. Og derfor har jeg tænkt mig at gøre det til en vane at have cover på min Macbook fremover!

Kender du i øvrigt vores YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!