En trådløs støvsuger der er skræddersyet til manden

Hvis der er én ting her i livet, som nok aldrig bliver min passion, så er det at løbe en tur med støvsugeren. Gud, hvor jeg fucking hader det.

Og det er der særligt én grund til, har jeg fundet ud af. Vil du høre, hvad den er?

Ledninger.

Det er ledningernes skyld, at støvsugning er en evig pestilens. Først skal støvsugeren findes frem under sengen. Så skal ledningen rulles ud. Stikket i stikkontakten. Støvsug soveværelse, kontor og badeværelse. Videre til gangen… Hov, ikke mere ledning? Tilbage til soveværelset for at pille stikket ud og sætte det til i stuen. Støvsug gangen og køkken plus stue. Så er der vist også rent. Støvsugning done… Nej? Nej, for støvsugeren skal også tilbage under sengen. Ledningen skal også rulles ind, og den der automatiske ledningrullesammenfunktion virker sjældent. Åhh, hvor jeg hader det.

Nå, rant’s over.

Jeg må nok hellere komme frem til min pointe. Det skal nemlig handle om en støvsuger, som er den diametrale modsætning til det mareridt, jeg netop har beskrevet.

Som overskriften afslører, er det en trådløs støvsuger, der er som skræddersyet til manden. Hvorfor? Fordi den er trådløs.

ledningsfri støvsuger

Sådan ser en trådløs støvsuger ud. Læg mærke til at den kan stå helt af sig selv. Den er i øvrigt fra Electrolux.

Som du garanteret kunne tyde ud af min støvsuger-rant, er det nemlig ledningen, der gør støvsugning problematisk. Det er ganske enkelt upraktisk, hvilket fører til, at der ikke bliver støvsuget nok.

Men en trådløs støvsuger er jo ikke noget nyt?!

Det har du ret i. Der har været trådløse støvsugere på markedet i en hel del år. Problemet er bare, at de hersens trådløse støvsugere sjældent har fungeret efter hensigten. Enten er det sugeevnen, der stinker, eller også er det batteriet, der er noget lort.

Jeg prøvede det selv med en trådløs håndstøvsuger, jeg købte for et par år siden. Den virkede ganske enkelt ikke. Historien er heldigvis en anden med Electrolux’s seneste skud på stammen.

Electrolux UltraPower

Det er navnet på bæstet, som har gjort trådløs støvsugning til et reelt alternativ til “den gode gammeldags” støvsugning med ledninger fra Mors til Ven.

Det skyldes blandt andet et litiumbatteri, der er ret fucking powerful.

ledningsfri støvsuger

Lithium 25,5V. Jeg er ikke elektriker, men det er vist ret meget.

Et batteri der rent faktisk muliggør rengøring af et møgbelortet gulv. Hvis du ikke tror mig, har jeg lavet et ægte TV-SHOP video- og fotoshoot.

I ovenstående Instagram video ser du hvor urimeligt effektiv, den trådløse støvsuger er til at fjerne kokusflager. Men vent, den kan mere.

ledningsfri støvsuger

Ses senere, majsmel.

Her er det majsmel, der bliver straffet på den hårde klinge.

Som jeg skriver i overskriften er det en støvsuger, der er skræddersyet til mænd. Hvis du skulle være i tvivl, er det selvfølgelig fordi, den er så mega praktisk.

Du har en fast laderstation, som du kan placere, hvor du vil (jeg har placeret den i hjørnet af soveværelset). Det vil sige, at du kan tage støvsugeren og sætte den tilbage i løbet af 4-ogethalvt sekund.

Det er ret nice, hvorfor min begejstring på følgende billede er til at få øje på.
ledningsfri støvsuger

Tre gange frem og tilbage og gulvet er rent. What’s not to love?
ledningsfri støvsuger

Ikke et fnug på gulvet er der at få øje på.

Støvsugeren har en del cool feats

Da vi lever i en højteknologisk tidsalder, er en støvsuger ikke bare en støvsuger. Der er sgu tænkt over tingene. Og teknologien.

> PerformancePro mundstykke

> Lithium TurboPower-batteri

> 180 graders EasySteer manøvredygtighed

> BrushRollClean teknologi

> DustSpotter LED-lys

 

Jaah, det var ikke så lidt. Og skulle du være i tvivl om, hvad de forskellige features betyder i praksis, kan du med fordel tage et kig på Electrolux’s grundige beskrivelser. Jeg er dog overbevist om, at du har en god idé om, hvad de hver især betyder.

Er der noget støvsugeren ikke kan?

Ja, det er der. Den kan nemlig ikke bruges som effektiv guitar.

ledningsfri støvsuger

Til gengæld er det en fremragende luftguitar. Her spiller jeg et nummer med Oasis. Kan du gætte hvilket?

LÆS NU:

Work-Life Balance er et lortekoncept