Livsstil

Sådan spiller den smarte mand

Der er bestemt ikke noget classy over en mand, der ikke kan kontrollere sig selv, hverken i livet eller, når det gælder spil. Online spil kan være ganske spændende, og der er noget tiltalende over en mand, der har evnen til at vinde penge og leve det gode liv.

Betting på sport er dog langt mere kompliceret end man lige skulle tro, og det kræver i høj grad sin mand, hvis man skal have succes med denne disciplin. Det kræver tålmodighed og en hjerne, der kan sin matematik. Og så kræver det en mand, der nøjagtigt ved, hvornår der skal handles.

Slå koldt vand i blodet og ha’ tålmodighed

Mens det i den grad er en god egenskab hos en far at have tålmodighed, når ungerne larmer eller raserer stuen, så kræver det i den grad også tålmodighed, hvis man vil have succes med betting.

Hos de fleste bookmakere kan man spille på stort set alt sport, og det betyder også, at man kan spille på fodboldkampe fra divisioner og lande, som man aldrig har hørt om. Disse kampe bliver ofte spillet på de tidspunkter, hvor de kampe man kender til, ikke spiller.

Det betyder, at den utålmodige spiller, vil vælge at spille på disse kampe, selvom han reelt ikke har nogen forstand på det. Den tålmodige og succesfulde better vil i stedet afvente og spille til den rigtige mulighed byder sig. Kort sagt, er den succesfulde herre i stand at lave en klar plan for hvad, der skal spilles på.

Matematik er en afgørende faktor

Der er mange der tror, at betting blot handler om at være heldig. Og mens held naturligvis har noget at sige, handler alligevel om langt mere end det. Og det væsentligste her er faktisk matematik.

En mand der kan sin matematik, vil ofte have styr på sin økonomi, og det er vigtigt i alle livets aspekter. Hos https://www.mrgreen.com/da/betting kan enhver læse op på de mest basale ting inden for betting inklusiv odds og sandsynlighede samt hvordan et odds udregnes mv.

Matematikken er vigtig både til at holde styr på kontoen, men samtidig også til at finde de væddemål, hvor der er god værdi. Værdien findes ved, at oddset er højere end det burde være, og det finder man udelukkende ved hjælp af matematik og et skarpt øje.

En mand der holder sig opdateret

Hvis en herre holder sig opdateret på daglig basis, vil han have et langt bedre overblik over hvad, der rører sig. Et godt eksempel på dette er fra https://www.imdb.com/title/tt0112641/, hvor Sam (Robert DeNiro) ved alt om baseball på et niveau, hvor han ved om en pitcher har været ude og drikke sig fuld aftenen før. Det er måske svært at have et sådan overblik, men om ikke andet er det et godt forgangseksempel at have. 

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Leave a Response