En af de dejligste ting i livet er at tage på ferie. Men typisk på ferien er der tid, hvor man har brug for at underholde sig selv lidt på farten. I denne artikel kan du få lidt inspiration til, hvordan du kan underholde dig selv når du er på farten.

Når man skal på ferie er det vigtigt, at man har rigeligt med underholdning med. Det er dejligt at slappe af på ferien, men man kan også godt have brug for et par timers underholdning, mens man slapper af på hotellet eller på stranden. Hvis du er i gang med at planlægge ferien og stadig er på udkig efter den perfekte destination, så kan du læse vores artikel om Europas mest undervurderede rejsedestination.

1. Underhold dig selv med spil på telefonen

Efterhånden har vi vores telefoner med overalt og bruger den til det meste – også underholdning. Derfor er det selvfølgelig oplagt, at du kan underholde dig på din telefon med f.eks. spil. Der findes utrolig mange sjove og enkle spil på telefonen, som man nemt kan få lidt tid til at gå med. Dem kan man f.eks finde på https://gratischancer.dk/. Her har de et bredt udvalg af spil, du kan vælge mellem. Måske du kan finde dig et nyt favoritspil på, eller til, ferien.  

2. Se en film eller læs en bog

Hvis du har brug for at gå mere den analoge vej på ferien, kan du vælge at underholde dig selv med en bog i stedet. En rigtig god bog kan tage dig væk i mange timer og føre dig ud på de mest fantastiske eventyr fra din strandstol. At læse i en bog kan også være en dejlig måde at få en pause fra ens skærme, hvis man har brug for det på farten. 

Hvis du er vild med historier, men ikke er den store læsehest, så kan du også vælge at se en film. At se en film er en sjov og afslappende måde at underholde sig selv på. Nu til dags kan man heldigvis se film overalt, fordi man kan se dem på sin telefon eller iPad. 

3. Dyrk din hobby

Hvis du har en hobby, som du nyder at bruge tid på, så er der ingen grund til ikke at tage den med på ferien. Rigtig mange bliver underholdt og slapper af, når de dyrker deres hobby. Hvis du har en aktiv hobby, kan du benytte nogle af ferietimerne på at udforske din destinations område.

Hvis du har en kreativ hobby, kan man typisk tage det med, så man kan bruge tiden på stranden eller på hotelværelset. Hvis du har en hobby, som man ikke kan tage med, så kan du overveje at blive klogere på din hobby ved at se film, høre podcasts eller læse en bog om emnet. Det er en god måde at udnytte tiden til at blive klogere på noget, du interesserer dig for – og blive underholdt på samme tid. 

Vi ønsker dig en rigtig god ferie!

Følger du mig på Instagram? Det bør du nemlig!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk)

Min kæreste og jeg har YouTube kanal, hvor vi rejser verden rundt! Husk at subscribe!