Hvis du vil i gang med at investere, er der rigtigt mange nye ting at lære, men noget af det vigtigste er at beslutte dig for, hvilken platform du skal bruge til at investere på. Når du er nybegynder, er det vigtigt at finde en brugervenlig platform, så det hele er nemt for dig at forstå, netop fordi der er så mange nye begreber at lære. Derfor er det en kæmpe fordel at vælge en platform, der er velegnet til begyndere og som har en brugervenlig interface. 

Det kan gøre meget for din lyst til at investere og samtidig give dig en god start på det hele. Kommer man til at vælge en platform, der er for svær at forstå, kan man hurtigt køre død i det og droppe tanken om at investere igen – og det er jo bestemt ikke formålet. 

Hvordan finder jeg en god handelsplatform?

Nogle af de ting, der er vigtige at kigge efter er om platformen er på dansk? Er den brugervenlig? Hvor mange brugere har den i forvejen? Er den anbefalet nogle steder? Hvem står bag? Hvad betaler du i kurtage? Hvor mange forskellige investeringsaktiver er der på platformen? 

Det er blot nogle af de spørgsmål, du kan stille dig selv, inden du vælger, hvilken aktie platform, du vil bruge. 

De platforme, der oftest bliver nævnt, når der er tale om nemme og gode platforme til begyndere er Nordnet, SaxoInvestor, eToro og Libertex.

Platformene er nemlig alle brugervenlige og pålidelige – og så er der både tusinder og millioner, der bruger dem hver dag. Det er trygt at vide, når man skal i gang med at investere, og samtidig er helt ny til det. Samtidig er det også vigtigt at platformene er pålidelige, så man har en god fornemmelse ved at indsætte penge til at investere for. 

Start med en demo

Et element, der også har stor betydning, når man er ny og vil til at investere er, at man har mulighed for at prøve en demo konto først. Så kan du nemlig for alvor afprøve platformen, inden du beslutter dig for reelt at bruge den. Med en demo konto kan du investere for fiktive penge og prøve hver eneste lille del af platformen, før det er dine egne penge, der rent faktisk er på spil. 

Kender du i øvrigt vores YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!