Det er rent faktisk videnskabeligt bevist. Derfor gør det heller ikke noget, at du glemmer jeres årsdag, har glemt at handle ind eller hænge det våde vasketøj til tørre. Og måske ad ret mange gange efterhånden.

Her er kvinder nemlig altid forstående væsener. Not. Kunne godt forestille mig, at min egen kæreste ikke er voldsomt stor fan af mig i denne forbindelse.

Kvinder er hamrende ligeglade med videnskaben, lige præcis når det drejer sig om mænd og deres hukommelse.

Det har helt sikkert at gøre med det faktum, at kvinder er overvejende følelsesladede mennesker, som nemt bliver såret, hvis ikke de føler sig værdsat. Og når vi mænd glemmer ting, som er vigtige i deres øjne, bliver vi straffet.

Instant.

Kom i Good standing hos fruen

Anthon Bergs analyse viser, at 80% af danske mænd jævnligt tænker på at forsøde kæresten på den ene og anden måde. Problemet er bare, at halvdelen af denne markante procentdel aldrig får det gjort.

Det vil Anthon Berg gerne hjælpe med at lave om på. I den forbindelse har chokoladespecialisten forhørt sig ved kvinderne, om hvad det er, de gerne vil have os mænd til at gøre mere af.

Sådan blev resultatet:

  • Slyng med flere søde ord, kys, kram og kærlighedserklæringer.
  • Forkæl med ‘retten til fjernbetjeningen’, ‘maden serveret’ eller en god flaske vin på en hverdag.
  • Kom hjem med blomster og/eller chokolade på en hverdag (tror dog også at weekender giver bonus).

Af gode grunde kan Anthon Berg ikke hjælpe os mænd med at give fruen flere kys og kram eller lave mad.

Til gengæld kan Anthon Berg måske sørge for, at vi får en mere kærlig kæreste.

Det er nemlig muligt at sikre sig et helt års Good Standing hos fruen i form af en lækker kontinuerlig leverance fra Anthon Berg, som du kan forære hende på jævnlig basis.

Hvis du ikke har en kæreste, kender du garanteret en herre eller to, som godt kunne bruge sådan et Anthon Berg kit. Måske din far? Bror? Nabo?

For at deltage og potentielt set redde dit forhold, alt efter hvor godt eller dårligt det går selvfølgelig, skal du lige en tur over på Anthon Berg’s Facebook-side.

Der er i øvrigt gode chancer for at vinde, da der trækkes _200_ vindere, som hver tredje måned modtager et Good Standing kit fra Anthon Berg.

What’s not to love?

Indlægget er lavet i samarbejde med Anthon Berg

LÆS NU:

49 eksotiske rejsemål du aldrig glemmer