Det er blevet tid til en omgang læderhandsker til mænd. Der går nemlig rygter om, at temperaturerne rundt omkring i Danmark risikerer at komme ned på køleskabsniveau, hvilket som bekendt er omkring de 5 grader. Og 5 grader er for mit vedkommende temperaturen, hvor jeg så småt begynder at fryse om snitterne.

Det er blevet til 11 læderhandsker til mænd, som alle hver især er præget af deres helt eget lækre design. Der er både rå, brune, sorte, quiltede læderhandsker at finde, således det ikke skulle være et problem at finde et par efter dit hoved.

I øvrigt er udvalget af læderhandsker til mænd præget af topkvalitet, hvorfor du ikke finder et par til to hundredmænd. Ægte læder koster og så er der i øvrigt forskel på køerne.

Stilrene læderhandsker til mænd
læderhandsker til mænd

Smart Hands / 399 / Find læderhandskerne her

Det mest prisvenlige par læderhandsker er dette stilrene par fra Smart Hands, ja sikke et smart navn. På trods af at Smart Hands minder om et mængdevarebrand fra tekstilafdelingen i Føtex, er det faktisk ganske glimrende kvalitet, hvor både design og ægte læder arbejder smukt sammen.

Lækre læderhandsker i lysebrun

læderhandsker til mænd

UGG Australia / 1395 / Find læderhandskerne her

Jeg har vist nævnt det en håndfuld gange før, men hvis det er absolut kvalitet fra øverste hylde man går efter, er UGG Australia det eneste rigtige brand at vælge. Som bosat her i Australien er jeg i øvrigt blevet ganske godt bekendt med deres produkter, da der ligger en UGG butik på hver tredje gadehjørne. Her kan man selvsagt føle produkterne med egen hånd og det virker bare skide lækkert. Til gengæld er det også hamrende dyrt.

Sorte Esprit læderhandsker med spænde

læderhandsker til mænd

Esprit / 599 / Find læderhandskerne her

Gode gamle Esprit har signeret koen som stod model til dette par læderhandsker, som har et ganske klassisk design med sine tre kosmetiske flotte syninger ned langs håndryggen. Læderhandskerne har en praktisk spænde, som gør, at varmen ikke fiser alt for nemt ud.

Sorte læderhandsker med elastisk lukning

læderhandsker til mænd

Roeckl / 699 / Find læderhandskerne her

Det er ikke kun en spænde som kan sørge for at holde varmen inde. Denne sorte læderhandske har en smart elastisk lukning, som faktisk gør det noget hurtigere at tage dem af og på. Det gengæld må man finde sig i, at læderhandskerne ikke er præget af 100% læder udadtil.

Rå mørkebrune læderhandsker

læderhandsker til mænd

Roeckl / 649 / Find læderhandskerne her

Roeckl er specialist i at lave læderhandsker. Netop derfor kan jeg kun sende varme anbefalinger i retning af deres produkter. Det er nemlig forrygende kvalitet til priser, der er relativt lave. Kvaliteten er nemlig tæt på sammenlignelig med UGG Australia, som til gengæld er at finde i en helt anden prisklasse, hvilket vi også var inde på for kort tid siden.

Læderhandskerne har et råt design, som skyldes læderets krakelerede patina. Det kan jeg godt lide, hvis nogen skulle være i tvivl.

Sorte læderhandsker med lynlås

læderhandsker til mænd

Royal RepubliQ / 599 / Find læderhandskerne her

Den tredje løsning hvad angår lukkemekanismer på læderhandsker til mænd er lynlåsen, som illustreret på denne model, hvor resten af læderhandskerne sådan set er ganske klassiske og stilrene. Lynlåsen har i øvrigt den effekt på læderhandskerne, at de godt kunne minde lidt om et par kørehandsker. Og det er bestemt en positiv ting.

Stilrene sorte læderhandsker

læderhandsker til mænd

Roeckl / 649 / Find læderhandskerne her

Går man målrettet efter helt almindelige pæne og stilrene handsker, hvor der ikke er nogen sjove detaljer som eksempelvis førnævnte lukkemekanismer, er dette par en oplagt kandidat. Jeg kan garantere, at du aldrig bliver træt af sådan et par læderhandsker.

Brune læderhandsker til mænd

læderhandsker til mænd

Roeckl / 699 / Find læderhandskerne her

Som du nok kan se, står Roeckl bag en stor portion af de i alt 11 læderhandsker til mænd. Og det er der selvfølgelig en god forklaring på, for er det ikke et par flotte fingrevarmere? Personligt foretrækker jeg et par brune læderhandsker over sorte, hvor denne model ville være ganske udmærket valg. Min favorit til et par brune læderhandsker finder du dog i slutningen af artiklen.

Klassiske sorte Ralph Lauren læderhandsker

læderhandsker til mænd

Polo Ralph Lauren / 799 / Find læderhandskerne her

Sådan et par klassiske læderhandsker til mænd fra Ralph Lauren kræver næsten ikke nogen varedeklaration eller brugsanvisning. Det er tidløst, elegant, kvalitativ, smukt, lækkert, varmt og stilrent. Så kan man vist ikke rigtigt tillade sig at være utilfreds med et par læderhandsker.

Quiltede læderhandsker i sort

læderhandsker til mænd

Lagerfeld / 949 / Find læderhandskerne her

Det er første gang, at jeg har set et par quiltede læderhandsker til mænd, men hvis man er bekendt med min begejstring for quiltet herreekvipering ville man vide, at det naturligvis er en rigtig positivt ting. Et quiltet mønster tilføjer nemlig helt automatisk en portion eksklusivitet. Derudover er denne læderhandske fra Lagerfeld i det hele taget præget af eksklusivitet, hvilket navnligt er at føle på det høje niveau af kvalitetslæder.

Elegante brune læderhandsker med for af kashmir

brune læderhandsker med for af kashmir

Roeckl / 799 / Find læderhandskerne her

Som jeg afslørede ved et andet par af brune læderhandsker her i artiklen, var min personlige favorit at finde i slutningen af det ellers glimrende udvalg af læderhandsker til mænd. Hvis jeg altså selv skulle sige det.

Det er igen Roeckl, som kan tage kreditten for sit ekskvisitte arbejde. Det der tiltaler mig særligt meget ved dette par, er den brune nuance, som er kombineret med et højt niveau af stilrenhed, der elegant afbrydes af syningerne, der både er at finde langs kanterne, men også i midten hvor de tre striber er. Udover sit fremragende design er de også skide lækre at have på. Foringen er nemlig 50% kashmir og 50% uld, hvor sidstnævnte står for at holde hænderne ekstra varme. Uld varmer nemlig meget bedre end eksempelvis bomuld.

LÆS NU:

Vinterhue til det iskolde vejr – 8 varme idéer

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!