Brun herrepung i læder fra Hackett

For noget tid siden skrev jeg en artikel om herrepunge til mænd, og hvordan sådan nogle bør se ud. Artiklen blev skrevet på baggrund af den tendens, jeg ser i gadebilledet. Mænd har nemlig for vane at slæbe rundt på en fed steak af en herrepung, der er stoppet til med ældgamle kvitteringer, stempelkort til bodegaer og medlemskort til bageriet.

Hvis ikke du gider læse artiklen, kan jeg i en enkelt sætning opsummere pointen. Din pung skal være slimfit og blottet for al det unødvendige fyld.

Ugens ekvipering er sjovt nok en brun herrepung i læder, om end en meget nydelig en af slagsen. Den opfylder alle kriterierne for, hvordan en rigtig herrepung skal ud.

Du undrer dig sikkert allerede nu over, hvor i alverden du skal opbevare dine kontanter, men det er altså sådan i dag, at man jo ikke rigtigt har behov for kontanter, andet end når man står ved pølsevognen på Kongens Nytorv søndag morgen.

Jeg har aldrig kontanter på mig, og det er altså kun få gang om måneden, at det er et problem. Jeg har fem kort og et par visitkort. That’s it.

Lur mig om du ikke kunne nøjes med samme antal. I så fald er følgende herlighed mere end nok!

visitkortetui læder brun

Lækre kurvede åbninger kombineret med et enkelt design.

visitkortetui læder brun

Elegance og simplicitet. En pung skal bygge på mantraet ‘less is more’.
visitkortetui læder brun

Højden måler 7.5 cm og bredden 10 cm lige ud. Perfekte mål til lommen!

Brun herrepung i læder hackett 4

Man kan have mere i sådan en pung, end man skulle tro.

Hackett London efterlader aldrig deres signatur på produkter, der ikke er præget af godt design og fremragende kvalitet. Hvis du skal have fingrene i en brun herrepung i læder, går du under ingen omstændigheder galt i byen med denne sag.

Helt personligt synes jeg også, at sådan en brun farve er en glimrende farve til en pung. Godt nok er min nuværende pung sort, men jeg synes sgu efterhånden ikke, at man ser andre farver, når folk hiver deres bæst op af lommen.

Sådan en partner i læder står i øvrigt i 699 danske kroner. Det er sgu da til at overkomme, hva?

LÆS NU:

6 uundværlige accessories til mænd