Kender du det?

Du står over for en beslutning, hvor det ikke er helt nemt at træffe et valg.

Hvad gør du?

Skal det være A eller B? Smart som jeg er, valgte jeg både A og B. Hvordan skal jeg kunne sige nej til tre skift med S-toget?

Spøg til side

Jeg hader S-toget mere end noget andet i livet, og det gælder offentlige transportmidler i det hele taget. Det er det værste.

Alligevel var motivationen til stede. Undertegnede skulle nemlig ude og kigge på bil. Jeg har nemlig fået en fiks idé, at det der med at være bilejer kunne være helt vildt sjovt.

En Mini Cooper S med ~240 heste

Det er bilen, jeg har forelsket mig i. Og det er der flere årsager til.

Den primære er, at jeg ikke kan stå for designet. En Mini Cooper S i det rigtige setup ser altså bare drønlækker ud.

Inde på MINI’s hjemmeside kan du lege med deres konfigurator, således du kan skræddersy designet. Vil du se mit eget MINI Cooper design?

fedeste mini biler

Det ser helt sort ud, ikke? Jo, men på den indiskutabelt gode måde. Det er helt vildt så stor indflydelse, det rigtige spec kan have på en bil.

Ved at dyppe Mini Cooper’en i Midnight Black fremstår den pludselig eksklusiv og luksuriøs som en eller anden AMG-stylet Mercedes.

Hvis jeg ender med at anskaffe mig en Mini Cooper S, bliver det altså modellen med fem døre, selvom der naturligvis ikke hersker tvivl om, at det ville være fedest med Cabrio-modellen.

Problemet er bare, at der ganske enkelt ikke er nok plads i Cabrio’en, hvilket du også kan i videoen.

Hvad synes du?

Er du lige så begejstret for Mini Cooper’en som jeg? Hvis du skulle have en Mini Cooper, hvordan ville den så se ud?

LÆS NU:

Verdens fedeste transportmiddel