Øhhkonomi?

Det er, hvad en hel del unge tænker, når emnet falder på det her med penge, privatøkonomi og administrering heraf.

Sagen er nemlig den, at det sjældent hverken er nogen spændende eller sjov disciplin at holde styr på økonomien.

Det anerkender Danske Bank også, hvorfor landets største bank har samlet en håndfuld unge komikere, der skal forsøge at forvandle økonomi til et underholdende emne, der måske kan få unge til åbne øjnene for, at hele det her økonomibegreb ikke nødvendigvis behøver være en utursoplevelse.

Blandt de fem komikere, som Danske Bank har samlet, er et par enkle kendte ansigter. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke kender dem alle. Heriblandt er Frederik Rosgaard, som lynhurtigt vandt min respekt ved klæde sig i en klassisk bankmandsuniform.

En af de andre komikere er Mark Le Fêvre som du måske kender fra Facebook. Han har i hvert fald ret fucking mange følgere.

Her snakker han lidt om ham og kærestens overvejelser omkring det at få børn, hvor de vist ikke er på helt samme side ift. det økonomiske aspekt. Jeg kan ikke løbe fra, at jeg synes, han er en smule skinger, men han har nu alligevel et par gode pointer.

Ud af de fem komikere i Danske Bank’s “Øhhkonomi – En battle om penge” skal der naturligvis også findes en vinder. Min personlige favorit er ham Frederik Rosgaard, ganske enkelt fordi han er dejlig rolig i sin væremåde.

Jeg ved ikke hvorfor, men det er som om, at unge komikere i dag gør et ekstra nummer ud af at råbe og i det hele taget være unødvendigt højlydte. Måske det er Simon Talbot, der har været en for dominerende inspirationskilde. Who knows.

Frederik skal i hvert fald vinde. Synes jeg.

Måske er du enig. Måske ikke. Først er du i hvert fald nødt til at se, hvad de fem komikere hver især har at byde på. Det kan du se her.

Artiklen er lavet i samarbejde med Danske Bank

LÆS NU:

Work-Life Balance er et lortekoncept