Annonce

I forbindelse med første afsnit af kortserien, PASSION DEFINED BY MINI, er stjernekokken, Torsten Vildgaard, hovedpersonen, der sætter ord på, hvad hele det her passionkoncept egentligt går ud på i praksis.

Torsten Vildgaard er nemlig om nogen, en person hvis drive tager udgangspunkt i passion. Men hvad er passion? Hvad betyder det at være passioneret?

Min egen opfattelse af ægte passion er, at du har fundet et projekt i dit liv, som du ikke har noget imod at bruge al din tid på. Et projekt du ikke opfatter som arbejde, men som en hobby.

At finde sin passion i livet er ikke nemt, for det kræver, at du er villig til at gå en hel del længere end gennemsnittet. I Torstens tilfælde har det været at udforske moser i Tingbjerg.

Det er nemlig lige præcis her, han har fundet ingredienserne til sin Michelin-resturant, Studio – du ved, den der restaurant forenden af Nyhavn, hvor Inderhavsbroen starter.

At nå dertil hvor man har sin egen succesfulde restaurant, der ovenikøbet har høstet en Michelin-stjerne, er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden.

I Torstens tilfælde har det været vigtige otte år ved Noma, hvor han har udviklet de egenskaber og kompetencer, der kræves. Helt præcist, stod Torsten for den gastronomiske innovation, som jeg forestiller mig, må være både spændende og drænende.

For hvad kræver det ikke lige af fantasi, kreativitet og gåpåmod at finde spiser i naturen, der er gode nok til at ligge på en Noma-tallerken? Forestil dig lige hvad det kræver af research, viden og indsigt at testspise alt muligt forskelligt.

Derudover kræver det passion, så det batter. Dét har Torsten.

LÆS NU:

39 skjorter du burde anskaffe dig her til sommer