Har du 60 sekunder til overs?

I så fald ville jeg lige sende en varm hilsen hjem til vinterkolde Danmark, hvor jeg kan forstå, der både er 4-5 grader og helt op til 6 timers dagligt sollys.

😀

Videoen er den første i rækken af forhåbentligt rigtigt mange. Det er et nyt segment her på Stay Classy, som jeg har overvejet at gå i gang med i noget tid.

Det betyder også, at jeg har anskaffet mig det nødvendige udstyr, så kvaliteten kan holdes på et acceptabelt niveau.

Som jeg også nævnte på Instagram og Facebook forleden, er jeg på ingen måde en haj til det der med at filme, optage eller klippeklistre. Jeg har faktisk nul erfaring med det.

Så bær over med mig.

Jeg ville i øvrigt sætte stor pris på eventuel feedback. Er sådanne videoer noget, der falder i god jord? Hvad synes I om formatet? Går det for hurtigt? Er det for kort?

Jeg har overvejet at vlogge, men det er enormt tidskrævende, da det kun giver mening, hvis man gør det dagligt og på den måde holder jer engageret på et kontinuerligt plan.

Samtidig er det måske også at tage munden lidt for fuld at gå fra 0 til 100 på én dag.

Derfor starter jeg med at lave nogle små film, hvor jeg vil forsøge mig med at fortælle en historie, fange en stemning og ja, noget i den retning.

Road trip i det sydlige Australien

Den 5. januar 2017, hvilket er lige om lidt, står jeg over for den store generalprøve. Idéen med denne road trip er nemlig at filme hele eventyret og dermed levere underholdning til jer, som gerne skal være både visuelt tiltalende, inspirerende og muntert.

Jeg kan forsikre Jer om, at der er lagt i ovnen til en sindssyg tur, hvor der vil blive tilbagelagt en hel del kilometer.

Vi starter i Melbourne og slutter i Adelaide, inden snuden vendes tilbage mod Melbourne, hvorfra turen går hjem til iskolde Danmark (suk).

Nå, men helt konkret kommer turen til at se nogenlunde således ud:

Og transportmidlet er dette tyske beast.

En Audi S Q5. Den har i omegnen af 340 heste og rammer 100 km/t på 5 sekunder og et par hundreddele.

Egentligt var det meningen, at køretøjet skulle være en Mini Cooper S Convertible. Desværre er der bare de her latterlige begrænsninger på 200 kilometer om dagen, lige så snart bilen er bare en lille smule eksotisk. Og det er altså ikke nok, når der skal køres +3500 kilometer på 11-12 dage.

Jeg er spændt.

Er det noget, du kunne forestille dig, du gad bruge din tid på at se?

LÆS NU:

Guide til at se yngre ud – 10 superduper tips