Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er fuldstændig skør med elektriske skateboard. Denne kærlighed har jeg allerede tilkendegivet ad flere omgange.

I skrivende stund ejer jeg to elektriske skateboards fra australske Evolve Skateboards, som vel nok laver markedets klart bedste boards. Hvis du er interesseret, kan du se min unboxing video af det æstestisk smukke Carbon GT-series.

Trods min uendelige kærlighed til Evolve Skateboards er der ét problem, der gør sig gældende. Og det er, at deres boards er store og tunge.

De er enormt bøvlede at have med på indkøb i supermarkedet. De er for store til at have med på flyrejsen. De fylder generelt meget, hvilket betyder, at de er bedst egnet til den daglige commute.

Det er heller ikke boardet, du lige tager med hen på offentlige steder, caféer og lignende, da de simpelthen er så kostbare, at du ikke tør holde øjnene fra dem.

Denne problemstilling er der kommet en løsning på

Sig hej til LOU Board. Verdens første elektriske penny board.

elektrisk penny board

Det stilrene og minimalistiske design har vundet en reddot award. Det forstås.

Med en vægt på blot 4 kg og klassiske penny board dimensioner, har vi at gøre med et transportmiddel, der penetrerer alle de barrierer, som jeg netop har gjort rede for.

Det er noget, som jeg personligt er ret tilfreds med, da jeg ville ønske mere end noget at kunne tage mit elektriske skateboard med på udlandsrejserne. Jeg skal eksempelvis til Los Angeles næste måned, hvor det kunne være ret sejt at have et LOU board med i rygsækken.

Desværre er LOU boardet ikke på hylderne endnu, men det er muligt at støtte deres Kickstarter projekt, der blev launched i går (13 april), og som allerede har fået 27.500 schweizerfranc ud af et erklæret mål på 80.000.

Prisen for et elektrisk penny board?

I modsætning til eksempelvis Evolve Skateboards koster det ikke det samme som en ny iMac at få fingrene i sådan et board. Der er tre varianter at vælge mellem, hvor prisen for LOU Board 1.0 starter fra ca. 240 USD$. Det er til at have med at gøre.

For mit vedkommende hersker der ingen tvivl. Jeg skal have sådan et board. Slut.

LÆS NU:

Verdens fedeste transportmiddel