Alle rygter om den nye iPhone 9, X Plus eller 11

Ingen ved med sikkerhed, hvad navnet på den nye iPhone bliver. Til gengæld ved vi, at den nye iPhone snart lanceres. Og det bliver i september.

Vi befinder os nemlig i starten af gadgetsæsonen, hvor alle de store tech companies så som DJI, Canon og ikke mindste Apple lancerer deres sidste nye lækkerier.

For mit vedkommende er det bedre end juleaften, for ingen kan med sikkerhed sige, hvor godt (eller dårligt) det bliver, men som min far altid sagde i ugerne op til d. 24 december.

“Forventningens glæde er den største”

Så når det ligger fast, kan vi lige så godt sætte baren højt og forvente en hel masse fede ting ved den nye iPhone.

Rygterne svirrer allerede…

… og hvis vi skal gøre os kloge på dem alle, kan vi godt grave os ned den næste måned.

Her i 2018 er det nemlig blevet standard med en virtuel hær af clairvoyanter, der gør sig kloge på, hvordan selv helt små funktioner og performance parametre kommer til at være.

Med andre ord er det ikke alle rygter, der er lige spændende, hvorfor vi holder os til de interessante. Og hvorfor ikke starte med det mest spændende rygte?

1) Brudsikker skærm

Det er måske ikke alle, der er lige så meget oppe at køre over udsigten til en iPhone, der ikke kan smadres ved et drop på 50 centimeter. Men for mig ville det være den ultimative forbedring.

Da iPhone 8 udkom sidste år, lykkedes det mig at smadre skærmen efter en måned, men da skærmen ikke var komplet smadret og stadig brugbar, nægtede jeg at reparere den.

Fordi jeg er nærig?

Næh, fordi 2500 kroner for en ny skærm er fuldstændig vanvittigt.

Motorola’s Z2 Force er allerede udstyret med brudsikker skærm, så hvorfor skulle Apple ikke implementere samme feature?

Det har altid været mig en gåde, at Apple laver så flotte iPhones, som så er udstyret med glasskærme, der er grimme at se på efter at være faldet 49 centimeter til jorden.

2) Forbedret kamera

Der er ikke meget rygte i, at kameraet er bedre i den nye iPhone. Sådan er det hvert år.

Spørgsmålet er bare, hvor meget bedre det nye kamera bliver?

Fra iPhone 7 til 8 fik kameraet en markant opgradering med en dynamic range, der er vanvittig imponerende.

Opgraderingen var så god, at hver gang min kæreste, Amalie, skal tage et billede til hendes Instagram, er det min iPhone 8, der bruges fremfor hendes egen 7’er.

En klar forbedring til kameraet ville være 3x eller 4x optisk zoom.

Aldrig før har folk gået så meget op i deres kamera, da fok aldrig før har lagt lige så mange billeder op på Instagram. Derfor ville en 3x eller 4x optisk zoom være en forbedring, der ville tillade øget kreativitet og fantasi.

3) Markant bedre batteri

Der er én kode, vi ikke kan knække: batteriet.

Vi kan smide robotter på Mars og lave dobbeltdækkerbusser, som kan flyve med 1000 km/t i 10 km højde, men vi kan ikke lave et batteri, der kan holde en smartphone kørende i 24 timer.

Det er deprimerende, men lad os alligevel glæde os over, at der gøres en indsats for i hvert fald at forbedre batterierne en lille smule.

Rygtet siger nemlig, at den nye iPhone vil have et batteri med cirka 8-10% længere levetid som følge af et større batteri. Der er sågar tale om, at den nye iPhone X vil have et L-formet batteri på 3300-3400 mAh, hvilket er forøgelse på hele 25%.

Det ville være en seriøs forbedring, som ville danne grundlag for en 24-timers smartphone.

Please, Apple. PLEASE, gør det!

4) Split-screen funktionalitet

Det er formentligt mere en softwaremæssig opdatering end en hardwareopdatering. Ikke desto mindre ville det være en velkommen forbedring af iOS, da vi i dag kun kan bruge én app ad gangen.

Ironisk nok har Samsung haft denne funktion i et stykke tid, og når man taler med Samsung-brugere, er det en funktion, de har stor glæde af.

Forestil dig at kunne bruge Google Maps samtidig med, du leder efter restauranter på Tripadvisor?

Det bliver storartet…

… at følge Apple’s næste keynote, hvor vi får det nye iPhone lineup at se.

Der er altid store forventninger til Apple, og lige siden iPhonen og iPad’en blev lanceret, er folk blevet skuffet næsten hver gang, fordi de forventer en ny form for dyb tallerken.

Virkeligheden er dog en anden.

Det bliver ikke meget bedre end iPhonen er i dag, men alligevel lykkedes det altid for Apple at lave forbedringer.

Spørgsmålet er, om den nye iPhone er en opgradering værd for min iPhone 8?

Hvad er din forventning til den nye iPhone?

*UPDATE*

Siden jeg legede gætteleg, er de nye iPhone’s imellemtiden lanceret, hvor du allerede er bekendt med de frodige detaljer.

Det blev både til en iPhone XS Max, XS, og den lidt billigere version iPhone XR. De nye iPhones er allerede til salg.

Se iPhone Xs her hos YouSee eller her på Telmore.dk

Jeg overvejer selv at opgradere min iPhone, men jeg må indrømme, at jeg er lidt usikker på, hvad der er den rigtige telefon. Umiddelbart er XS’eren den bedste kandidat.

FØLGER DU VORES YOUTUBE VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden og fyrer den af.

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!