Please assign a menu to the primary menu location under menu

BilerLivsstil

Kan sporene fra sex i bilen slettes?

Det påstår Starmark i hvert fald, som er kendt for deres enorme udvalg af brugte kvalitetsbiler.

Hele eksperimentet har Starmark søsat med det enkle formål at bevise, at en brugt bils historie kan slettes fuldstændigt. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at der i en bils levetid sker lidt af hvert.

Det kan være bræk på hele bagsædet fra lille Bo på 4, der lige har nedlagt en fransk hotter med det hele.

Det kan også være det nyforelskede par, der har kastet om sig med kropsvæsker.

Eller hvad med bilejeren der altid æder fastfood, hvor remoulade og ketchup på den ene eller anden måde finder vej på bilens interiør?

Alle disse scenarier er den primære årsag til, at mange foretrækker en ny bil frem for en brugt. Men hvad nu hvis alt dette aldrig har fundet sted, selvom det er sket?

Ja, det kræver en forklaring.

Og den finder du i følgende video, hvor Starmark får gennemgået deres brugte biler af en Danmarks mest kendte politiefterforsker, Jørn Moos. Det var i øvrigt ham, der løste mysteriet om Blekingegadebanden.

End ikke den mest omhyggelige efterforsker var i stand til at finde spor, der kunne give en indikation på bilens fortid.

Hvordan kan det mon lade sig gøre?

Forklaringen ligger selvfølgelig i Starmarks omfattende klargøringsprogram, der har til formål at få en brugt bil til at fremstå splinterny.

Programmet består af 60 punkter, der giver en bilen en a til z overhaling, hvor der bogstaveligt talt ikke er en finger at sætte.

En brugt bil er ikke nødvendigvis brugt, bare fordi den er brugt.

Det må ligesom være konklusionen ovenpå Starmarks test, hvorfor devisen om at nye biler altid er mere attraktive end brugte ikke rigtigt holder.

Personligt vil jeg langt hellere have ny brugt bil end en splinterny, da besparelsen som bekendt er ganske betragtelig.

Artiklen er lavet i samarbejde med Starmark

 

LÆS NU:

Den komplette guide til at slippe af med angst

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Leave a Response