Hvid Skænk Til Stuen Fra Department

Boligsektionen på Stayclassy.dk skal i dag have lidt frisk blod, og det bliver i form af en hvid skænk til stuen fra Department. Du får oven i købet tre forskellige at vælge imellem. Der er tale om en hvid skænk i stilrent og moderne design. Skænken udmærker sig iøvrigt med sin fine kombination af det neutrale og eksklusive design. Jeg har det lidt sådan, at en skænk skal enten være diskret eller iøjnefaldende. Men lad os se på sagerne.

Hvid skænk med ét rum

Hvid skænk ray department

Fundet til 3295,- ved Room21

Det er dansk design, når det er bedst, og den skarpe iagttager har måske bemærket en slående lighed mellem skænken og Bang & Olufsen’s Beoplay V1. Hvis du ikke lige husker, hvordan det ser ud kan du lige scrolle en finger eller to ned. Hvis vi lige skal vende tilbage til skænken et sekund, så er denne hvide skænk den største af de tre med en bredde på 93 cm og en højde på 34 cm.

Det kommer både an på rummet størrelse, og hvad du egentligt har egentligt har tænkt at opbevare i en hvid skænk som denne. Det er ikke just fordi, at man har en stor DVD-kollektion liggende – det håber jeg i hvert fald ikke. Hvis skænken skal stå i din Man Cave, er den med garanti rummelig nok til dine 5-6 spillekonsoller og dertilhørende legetøj. Denne skænk er et oplagt valg til herren, der værdsætter simplicitet og enkelt design. Et fremragende valg til The Man Cave.

hvid skænk stuen the man caveBeoplay V1 – Man kan godt se ligheden ikke?

Hvid skænk med to låger

hvid skænk stuen man cave

Fundet til 3995,- ved Room21

Hvad angår denne skænk, så er vi ikke helt på rette spor, når det kommer til en skænk til The Man Cave. Den er nemlig lidt mindre med sine 72 cm i bredden. Det skulle dog være muligt at finde plads til din Xbox og PS4 samt damens Sex & The City DVD-samling. Med en hvid skænk som denne får du et lækkert møbel til din stue, der ikke fylder for meget, men alligevel tjener sit formål på fornem vis. I forhold til design og æstetik er jeg en lille smule mere tilhænger af denne skænk i forhold til den øverste. Det har nok noget at gøre med symmetrien.

Hvid skænk line department

Fundet til 3995,- ved Room21

Tredje og sidste skænk har samme bredde som ovenstående, men skiller sig ud med en mere toneangivende kombination af hvid og lyst træ. Samtidig er hullerne skiftet ud med, hvad der ligner to riste. Personligt er jeg mere tilhænger af skænken med hullerne, men det er som altid en smagssag.

Med en hvid skænk som disse har de fleste nok tænkt sig at have et tv hængende eller stående på den. I den forbindelse vil jeg lige give udtryk for, hvad jeg mener er vigtigt. Selvom jeg ikke er fan af Bang & Olufsen’s Beoplay V1, så ville det alligevel være en flot konstellation at kombinere disse to. Et tv med en markant sort ramme kommer til at se for voldsom ud efter min mening. Hvis rammen er sort skal den være så smal som mulig. Har du et af de nye fladskærme, bliver det heller ikke noget problem, for der er stortset ikke nogen ramme på dem idag.

Hvilken skænk foretrækker du?