En fucking toast der smager fucking godt

Lyder det ikke fucking godt?

Måske undrer du dig over mit fucking tunge brug af ordet fucking, men det er der selvfølgelig en forklaring på. Vi skal nemlig en tur forbi Nørrebros hotteste bar. Baren hedder Fætter Fætter, men det er ikke hvilken som helst bar.

Fætter Fætter er nemlig en toast bar med et menukort, der bogstaveligt talt byder på en ‘Fucking toast’. Jeg fristes næsten til at låne og redigere i den famøse linje fra filmen Jerry Maguire:

“You had me at Fucking toast”

Menukortet byder selvfølgelig på andet end en fucking toast. Der er mange spændende variationer af deres i øvrigt ret sprøde toasts. Kort sagt er det altså ikke flade toast, der laves i en tarvelig toastmaster fra Krupp. Det er toast på et relativt højt gastronomisk niveau, men i et prisleje der kan konkurrere med kebab-Hassans dürrrrums.

bedste bar nørrebro

Fætter Fætter er blevet et af Nørrebros nye trendy steder at hænge ud og med god grund. Fra facade hele vejen til toiletterne emmer det af varme og god stemning. Lokalerne er præget af en rustik indretning og levende lys med tilpas høj musik, der muliggør samtaler. Og tjenerfolket er gæve gutter med benene plantet solidt på jorden – altid god for et par vittige kommentarer.

Nu hvor jeg nævnte, at selv toiletterne emmer af varme og god stemning, er det ikke fordi, du sidder ekstraordinært godt eller at toiletpapiret er ultrablødt. I stedet er det kombinationen af brændende stearinlys og Jørgen Leths stemme i de installerede højtaler. Yes, du læste rigtigt. Efter at have straffet et par fucking toast, kan du straffe toilettet, mens Jørgen Leth deler ud af sine livserfaringer.

Det er sgu da smukt.

Den nye toast bar der har hjemme på Griffenfeldsgade 17 på Nørrebro, er ikke kun værd at besøge, når mavsen skal fyldes. Torsdag, fredag og lørdag kan du sidde og drikke dig fuld i velsmagende Juizy Jamaicans indtil klokken er 23 og aftenens pub crawl officielt skydes i gang.

Foruden velsmagende drinks og toasts med sydende ost er Fætter Fætter blevet et populært samlingspunkt for unge søde piger. Med andre ord har Københavns første, eneste og bedste toast bar hele pakken.

LÆS NU:

49 eksotiske rejsemål du aldrig glemmer