Mode & StilTøj

Fremtidens renseri er kommet til København

Du hørte rigtigt. 2016 er året, hvor vi går fremtiden i møde. I hvert fald når det gælder rens af skjorter, benklæder, blazer, jakke, kjole og hvad du ellers iklæder dig.

Godt nok taler vi ikke fremtidens renseri a la år 2079, hvor man sikkert kan smide sin garderobe ind i en magisk maskine, der spytter den ud vasket, strøget og på bøjle eller lagt sammen.

Men, men, men. Jeg kan afsløre, at du ikke engang behøver så meget som at bevæge dig uden for din dør for at få renset din hvide yndlingsskjorte eller den blå favoritblazer!

Det er en relativt ny virksomhed, der er dukket op i København. Navnet er  Jetclean.dk, og jeg kan allerede afsløre nu, at jeg til fulde bakker op om konceptet, for er der noget, jeg ikke længere orker, så er det at skulle hente og bringe mit tøj fra det lokale renseri.

Konceptet er enkelt, men ganske genialt. Medmindre du har et renseri som nabo, er der ikke rigtigt nogle grunde til ikke at benytte sådan en service. Hvorfor? Jo, fordi det ikke koster noget at få det hentet eller bragt. Du sparer altså tid, og man siger vistnok at tid er penge. Derudover er priserne særdeles konkurrencedygtige.

19 kroner for en skjorte og 79 kroner for en blazer. Hva’be’har!

Få et komplet overblik over samtlige priser her.

fremtidens renseri er her

9 x Ralph Lauren + JetClean = 14 dages renset og nystrøget elegance

Faktisk har jeg allerede prøvet kræfter med JetClean.dk, hvorfor læseren kan tage mine ord for gode varer. Fra afhentning til tilbagelevering gik der nøjagtigt 49 timer. Jeg fik sågar leveret min rene ekvipering på 4. sal!

I øvrigt har jeg haft lommeregneren fremme, og inden jeg viser mellemregningerne, så kan jeg afsløre, at det giver god mening at få renset sine skjorter ved JetClean. Også selvom du vender burgere på McDonalds!

Det er nemlig sådan, at det tager 7 minutter at stryge en skjorte. Cirka! Det gør det i hvert fald for mig, og selvom jeg ikke har sort bælte i dampstrygning, så mener jeg alligevel ikke, at det kan gøres meget mere effektivt, medmindre en kvinde a la min mor tager over.

Nå, men én skjorte tager 7 minutter. Hvor lang tid tager 9 skjorter så?

9 skjorter x 7 minutter = 63 minutter

Indregner vi så også pauser til ryggen samt frustration og afløb for diverse skændselsord og derefter konverterer det til tillægsminutter, viser lommeregneren, at det tager godt halvanden time at stryge 9 skjorter.

I alt = 90 minutter

Og det var blot strygningen. Vi må nemlig ikke glemme, at der også skal vaskes, men det klarer fruen i huset forhåbentligt.

Lad os antage at der effektivt bruges 120 minutter fra beskidt krøllet til en ren og nystrøget skjorte hængende på sin bøjle i garderobe. Det er altså en relativ dårlig timeløn. 180 kroner for to timers arbejde er mindre end mindstelønnen her i Danmark.

Personligt vil jeg hellere bruge de to timer på at lave noget andet. Hva’ siger du?

Få renset garderoben uden at flytte dit korpus lige her

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

2 kommentarer

  1. JustCleaners er nu gået sammen med Justin Joy og har ændret navn til JetClean. Vores hjemmeside hedder derfor: https://jetclean.dk. Vi afhenter og leverer dog stadig i København, Frederiksberg og Valby. Fusionen betydet dog, at vi er udvidet til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

    Mvh

    Arash // JetClean

Leave a Response