REKLAME

Der er så mange fede gadgets på markedet, at man nemt kan købe sig fattig. Men det at være en gadget-freak betyder ikke, at man behøver at shoppe amok af, du ved, de der små og ligegyldige gadgets, der aldrig skaber reel værdi i ens tilværelse.

Det betyder snarere, at man interesserer sig for at skabe en nemmere og sjovere hverdag ved hjælp af geniale og ikke mindst brugbare gadgets.

Og det er præcis den slags gadget, som vi har hevet frem i denne artikel. Jeg har nemlig fundet fem fede gadgets fra Coolshop.dk som gør livet lidt sjovere og meget nemmere.

Vi elsker at shoppe og specielt elektronik hos Coolshop.dk. Mest af alt fordi de har et lækkert udvalg af fede gadgets og andre cool ting, men også fordi de har hurtig leveringstid. Der er nemlig ikke mange ting, som er mere irriterende end at vente lang tid på sine nye gadgets.

Trådløse in-ear headphones i høj kvalitet og lækkert design

EPOS / 1.499,- / SHOP →

Uanset om du lytter til en podcast på kontoret eller fyrer den af til et lækkert beat på din mountainbike, så er lækker lyd noget en ægte gadget-freak ikke må gå ned på. Heldigvis er det ikke længere nødvendigt med kæmpe hørebøffer og lange ledninger.

Dette sæt fede in-ear headphones kører via bluetooth, som leverer den blødeste og lækre lyd, der siger spar fem. De har en ekstraordinær lang spilletid på 20 timer, hvilket gør dem helt igennem ideelle til at have med på farten. Og så kan de i øvrigt lades lynhurtigt op.

De er perfekte og er en af de gadgets‚ som du får brugt hver dag.

Den vildeste FPV drone du kan købe

DJI / 10.490,- / SHOP →

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her hos Stay Classy er tosset med droner. Det er jo ikke så underligt efter mere end tre år med nonstop vlogging.

Men denne nye FPV drone fra DJI er next level. Den er lynhurtig med sin topfart på 140 km/t, samtidig med den filmer i høj kvalitet imponerende 4K-opløsning og en framerate på 60.

Vi har allerede anskaffet os denne drone, hvor vi i øjeblikket flyver den igennem det bjergrige landskab på den frodige vulkanø, Madeira. Det er den sjoveste drone, vi nogensinde har haft, men en lille advarsel: den er hamrende svær at flyve i starten!

Effektiv humidifier til hjemmet

Effektiv humidifier til hjemmet

Philips / 1.099,- / SHOP →

I en tid hvor vi opholder os langt mere i hjemmet end normalt, er luften garanteret for længst blevet en smule tung. Heldigvis kan du med en lækker humidifier skabe en ren, sund og frisk luft i hjemmet.

Philips 2000-Series Humidifier renser luften i dit hjem, hvilket har den effekt, at du rent faktisk kan mærke det på dit helbred. Måske tænker du, at luften er fin i dit hjem, men det er faktisk bevist, at en humidifier i soveværelset øger søvnkvaliteten, forebygger allergier og bidrager til en sundere hud.

Dette er en af de få gadget, som selv konen vil synes godt om, og så kan du næsten regne ud, at livet bliver sjovere på flere niveauer!

Google Wi-Fi til et smartere hjem

Google / 999,- / SHOP →

Med Google Wi-Fi kan alle internetforbundne enheder i hjemmet styres ved et enkelt klik. Google Wi-Fi er en router, som giver lynhurtigt og solidt Wi-Fi signal i hjemmet.

Med Google Wi-Fi tilhører en app, som styrer alle enheder, hvad end du vil se, hvad de forskellige enheder bruges til, eller hvis du lige vil slukke for sønnens internet omkring spisetid.

Denne lille maskine gør hjemmet smarter end nogensinde, og der er ingen grænser for, hvad der kan kobles til. Dette er en af vores favoritter af nye, fede gadgets, som alle bør have her i 2021.

Lækker multiroom højttaler med fremragende lyd

Pæn multiroom højttaler med fremragende lyd

Audio Pro / 1.795,- / SHOP →

Vi har vist allerede understreget, at god lyd er helt afgørende. Derfor kan vi ikke snakke om fede gadgets uden at tale om lyd til hjemmet.

Vi har fundet denne lækre multiroom højttaler, som ikke kun er lavet i fedt design, der pynter i hjemmet, men som også tilbyder lækker lyd, der fylder selv de store rum.

Denne højtaler kan nemt forbindes med andre højttalere i hjemmet og kan i øvrigt styres via en app, der hører til.

KONKURRENCE:

Vind gavekort på 1.000 kroner: Fortæl hvilke 3 produkter fra Coolshop.dk, du ville købe, hvis du havde 1.000 kroner.

Deltag ved at kommentere her!

KONKURRENCEN SLUTTER D. 27 APRIL