BusinessLivsstil

Erhvervsuddannelse med 11.000 kroner i løn – var det noget?

Annonce

Nu har jeg aldrig været typen, der advokerer for, at det er pengene, der skal være drivkraften her i livet. Det er naturligvis interessen og, hvis muligt, passionen.

Og det gælder sådan set i alle livets facetter.

Min faste overbevisning har altid været, at hvis du brænder for det, du laver, skal pengene nok følge med.

Meeen…

… hvad nu hvis du kunne få begge dele?

Hvad hvis du kunne starte på en uddannelse, du finder spændende, og samtidig blive kompenseret med en månedlig løn på 11K?

For det kan du.

På TEC (Technical Education Copenhagen) tilbydes nemlig erhvervsuddannelser.

Løn for uddannelse? Jamen er det ikke bare SU?

Sådan hænger det normalt sammen, jo, men da TEC tilbyder erhvervsuddannelser, hvor de er hands-on og praktik er det bærende element, vil du også blive belønnet for din indsats.

I modsætning til de fleste andre uddannelser, er TEC nemlig ikke en årelang kavalkade af teorier og modeller, men teori og praksis.

Ved at tage en erhvervsuddannelse på TEC, får du altså godt 2 x SU hver måned. Ydermere er der i nogle tilfælde forskellige tillæg oven i hatten.

Hvilken erhvervsuddannelse er for dig?

Det er naturligvis vigtigt ikke at lade sig forblænde af den generøse aflønningsmodel. Først og fremmest handler det om at vælge den uddannelse, der netop baserer sig på egen interesse.

Dét du brænder for.

Så hvad tilbyder TEC af erhvervsuddannelser?

Jamen, der er sådan set en hel del at vælge mellem.

Selv, har jeg aldrig fået taget mig en uddannelse, da det der med tunge bøger og lange dage på skolebænken aldrig har tiltalt mig. Skulle jeg vælge en uddannelse på TEC, kunne det være spændende at blive flymekaniker.

Det har formentligt at gøre med min altid store fascination for de her enorme robotfugle. Noget jeg aldrig lærer at forstå kan lade sig gøre.

Alternativt kunne det være spændende at blive skiltetekniker, da jeg altid har sat pris på det visuelle og æstetik.

Med mere end 30 erhvervsuddannelser…

… har TEC altså en hel del forskelligt at tilbyde, hvorfor der sandsynligvis også er noget for dig.

Du finder et komplet overblik over TEC’s erhvervsuddannelser her.

Drømmen om iværksætteri

Vidste du, at flere folk med en erhvervsuddannelse kaster sig ud i iværksætteri sammenlignet med akademikere. Det har sandsynligvis at gøre med det faktum, at du har langt mere hands-on arbejde end akademikere.

Og når du har hands-on erfaring med tingene, har du generelt også en bedre forståelse af, hvordan tingene fungerer og hvad der kan gøres bedre.

Om ikke andet er det i hvert fald min personlige erfaring.

Jeg lærer langt bedre, hvis jeg skal finde en løsning på et problem frem for at læse om, hvordan den bedste løsning ser ud rent teoretisk.

Søg inden d. 15 september

Hvis du er interesseret i at starte på en erhvervsuddannelse, kan du sådan set komme igang lige om lidt.

Ansøgningsfristen er d. 15 september med start allerede d. 23 oktober.

Det eneste spørgsmål du skal stille dig selv, er blot, hvad brænder jeg for?

FØLGER DU STAY CLASSY VLOG?

Vi rejser rundt i hele verden, hvor vi filmer alle vores oplevelser, som kan være lige fra fænomenale Airbnb’s, uendeligt smuk natur, fornemme restaurantbesøg til eksotiske strande og i det hele taget alt dét, der har med det gode liv at gøre.

Det er mega svært at få gang i en YouTube kanal. Derfor inviterer jeg dig til at subscribe på YouTube. Er det ikke pænt af mig?

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Skriv et svar