Med svingende og som regel lave temperaturer i Danmark drømmer vi os ofte væk til varmere steder.

Udenfor Europa har det længe været varmere himmelstrøg som Thailand, der har været populært rejsemål.

For de der dog ønsker den ultimative ferie med uendeligt smukke sandstrande og drømmeagtigt havvand, er der ingen tvivl om, at Maldiverne i top tre over de ypperste eksotiske rejsemål.

Maldiverne er et af de rejsemål, som du bør opleve minimum én gang. I og med at landet er det lavest beliggende i verden,  er det også nu, at der er god grund til at besøge det.

Skal man tro på organisationer som FN,  befinder Maldiverne sig nemlig under havvand ved udgangen af det 21. århundrede.

Luksus på et helt andet niveau

Maldiverne består af 1192 små øer, hvor af omkring 250 af dem er beboet, mens resten primært er ubeboet eller anvendt til turistmæssige formål. Typisk vil være ét resort at finde på hver ø, som er optaget.

Landet er samtidig det mindste i Asien og har omkring 250.000 faste indbyggere, hvoraf størstedelen af dem bor på hovedøen Malé. 

På selve hovedøen, Malé, vil du finde en del turisme, men det generelt anbefales det at holde sig væk og i stedet bevæge sig ud på nogle af de mindre øer i området, hvor den ægte luksus er at finde.

Alt efter hvordan du booker rejsen, vil du typisk have en pakkeløsning klar med nogle øer, der er valgt for dig. Du kan også blive booket ind på et resort, hvor der typisk vil være let adgang til nærliggende øer og muligheder, som fx snorkling, sejlture og hvad der ellers skal til for at gøre ferien eksklusiv på ægte Maldiverne-maner.

Stor forskel i pris

I og med at Maldiverne er kendt som jordklodens sande paradis, er Maldiverne ikke overraskende et relativt dyrt sted at tage hen.

Heller ikke så overraskende afhænger priserne også af, hvor luksuriøst du vil have det.

Skulle du være i tvivl, er det faktisk muligt at besøge Maldiverne på et budget, men generelt vil en ferie til Maldiverne være en kostbar affære.

Til gengæld er Maldiverne helt igennem fantastisk, hvorfor en tur også er udgifterne værd.

Skulle du være en fattigrøvene, som ikke har penge nok på kontoen til at tage en eksotisk rejse til Maldiverne, er der en anden mulighed, som til gengæld kræver, at du ikke har held i kærlighed.

Du skal nemlig have held i spil. På verdens største side inden for verdens mest populære kortspil, PokerStars Casino,  har du mulighed for at vinde en tur til Maldiverne med hele svineriet betalt.

Skulle du være så urimeligt uheldig ikke at vinde en tur til Maldiverne, kan du glæde dig over, at det faktisk kan lade sig gøre at flyve direkte til Maldiverne. Det skyldes, at Maldiverne aldrig har været mere populær blandt danskerne.

Heaven on earth

At Maldiverne bliver betegnet som et paradis, er der rigeligt med gode grunde til.

Hvis du tager en hurtig søgning på Google eller Instagram efter billeder fra Maldiverne, går der ikke lang tid, før du er i stand til at sætte dig ind i, at det kan betale sig at betale det hvide ud af øjnene for sådan en tur.

Netop kombinationen af de talrige små øer og dertilhørende koralrev er med til at give fornemmelsen af, at du rent faktisk befinder dig i et paradis.

Den primære årsag til, at Maldiverne er dét eksotiske rejsemål, der står øverst på min liste, er det krystalklare vand.

Jeg mener, kig på det?

Jeg ved godt, at saltvand ikke smager særligt godt, men det er svært ikke at få lyst til at drikke det, når man kigger på det.

Jeg tror generelt, at det er kombinationen af havvandet og de fænomenale sandstrande, der gør, at vi mennesker er så betaget af lige netop dette rejsemål.

Det er ren perfektionisme og det ypperste inden for eksotiske badeferier. Ja ja, der er sikkert også lækkert på Bora Bora og Fiji, men umiddelbart er Maldiverne den destination, der kan tilbyde rendyrket perfektionisme.

Hvad siger du? Har du også en ubændig lyst til at tage på en luksuriøs badeferie?

LÆS NU:

8 råd til god etikette på flyrejsen