LivsstilMest populæreRejserVideoerVLOG

Death Valley og den mest fantastiske Airbnb

Death Valley. Californien. USA.

Det lyder som et drabeligt sted. Hvem har lige lyst til at tage til en dødsdal?

Nok ikke så mange, men er man en lille smule oplyst, vil man vide, at Death Valley er en af de smukkeste nationalparker i USA.

Det er fuldstændig som at træde ind i et kostbart maleri fra realisme-æraen.

DET. BLIVER. BARE. IKKE SMUKKERE.

Og så kan det da godt være, at der om sommeren kan blive lidt varmt, men selvom det er +40 grader, får den maleriske natur dig hurtigt til at glemme varmen. Med mindre du selvfølgelig vælger at gå en tur i ørkenen ved Mesquite Sand Dunes (hvilket vi gjorde).

Her sniger temperaturen sig nemlig op omkring de 50 (!!!).

DEATH VALLEY ER EN OASE AF VIDUNDERE

Men selvfølgelig kun hvis du holder af natur. Men hvem fan’ gør ikk det?

I løbet af vores tur gennem Death Valley havde vi fire planlagte stop, som Tripadvisor gav udtryk for, var mest imponerende. De fleste af dem kan du ikke undgå, hvis du tager til Death Valley, men for god ordens skyld får du dem alligevel.

Dante’s View

death valley national park

Højdepunktet, bogstaveligt talt, men også på hele turen gennem Death Valley var uden tvivl Dante’s View, som i øvrigt var først stop på turen.

At stå i knap 1700 meters højde og betragte denne rå natur så langt øjet rækker, er noget, som alle fortjener at opleve. Jeg vil vove at påstå, at du bliver et bedre menneske af det.

Det er så smukt, at tårekanalerne sættes på prøve. Derfor var det også en sand fryd at flyve rundt med dronen i sådan et miljø.

For satan, noget luksus footage *clickbait SE VIDEOEN clickbait*.

Zabriskie Point

death valley national park

Zabriskie Point ligger nærmest i forlængelse af Dante’s View, hvor du mødes af et bizart, omend urimeligt smukt landskab. Det ligner en kæmpe bjergkæde i miniatureformat.

Når du stopper ved Zabriskie Point, har du mulighed for at bevæge dig ud på en vandretur, hvis du altså tør udfordre varmen.

Jeg så faktisk en hel del, som havde hiket sig et godt stykke ind i “klitterne”. Det var dog ikke noget, vi havde “tid” til.

Artist’s Drive

Et af de vigtigste stop i Death Valley National Park er Artist’s Drive.

Det er en relativ kort køretur ad en vej, som udelukkende er skabt til turisternes fornøjelse.

Turen leder nemlig ikke andre veje end gennem fantastisk smukke landskaber, hvor det i øvrigt er ekstra belejligt at køre i en åben bil. Ovenstående billede stod min kære robotfugl for.

Ret smukt, ikk’?

Mesquite Sand Dune

sand desert death valley

I Death Valley er der varmt over alt, men nogen steder er der varmere end andre.

Mesquite Sand Dunes er ét af disse steder.

Her har du nemlig en ørken i ægte Sahara-stil, hvor sandet absorberer solstrålerne fra morgen til aften med det resultat, at det er ligesom at gå rundt i en sauna.

Personligt har jeg aldrig oplevet noget lignende, og jeg var da også ved at blive slået omkuld af hedebølgen, hvilket du måske kan more dig over i videoen.

49 grader er bare ikke sjovt. Til gengæld var det aldeles smukt.

Den mest fantastiske Airbnb vi har boet i…

… lå sågar også i Death Valley.

Eller det er faktisk ikke helt korrekt. Den lå nemlig en lille time derfra lidt uden for byen, Ridgecrest, som ligger i midten af ingenting.

Nå, men Death Valley eller ej. Airbnb’en lå midt i et ørkenlandskab 100% procent isoleret fra civilisationen.

Hold kæft, hvor var det fedt.

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk) on

Tri-pod’en var komplet selvforsynende med solceller, vandtank, generator og hele svineriet. Det eneste boligen ikke havde, var wi-fi, men det var faktisk meget rart. På den måde kunne man nemlig koble 100% af.

Desværre havde vi kun en enkelt overnatning. Det var slet ikke nok. Vi skulle have tilbragt mindst to, men det må blive næste gang, vi er i området.

Hvis du selv skal til Death Valley, er du nødt til at booke denne Airbnb. Det er ganske enkelt en bucket list oplevelse.

Hosten, Mark, er i øvrigt mega serviceminded og hjælpsom, således du ikke kommer til at mangle noget som helst.

Har du været i Death Valley? Hvad synes du om stedet?

Hvis du er til levende billeder, har jeg dokumenteret hele vores besøg til naturparadiset med følgende video.

Hvis du ikke allerede subscriber til vores YouTube kanal, kan du gøre det med ét klik lige her. Det bliver vi så glade for.

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Skriv et svar