Reklame for TeeShoppen

Vi er efterhånden mange, der har vendt os til hjemmekontorets nye uniform, som nemlig består at et par joggingbukser og en blød t-shirt.

Det betyder for mange af os, at det kan det være hårdt at vende tilbage til de stive jeans og stramme chinos.

Det er netop derfor jeg er klar med dette indlæg, for her er løsningen nemlig. Med Teeshoppen’s nye kollektion af deres komfortable performance pants kan du nemlig se skide elegant og raffineret ud i et par lækre herrebukser, som hverken strammer eller føles ubehagelige.

De fede performance pants er nemlig udarbejdet med fokus på komfort, men uden at gå på kompromis med design.

Disse chino-lignende performance pants sidder perfekt, fordi de tilpasser sig kroppen og fordi det lækre kvalitetsprægede stof er blødt og smidigt. Faktisk føles et par performance pants næsten som joggingbukser.

Endnu federe er det at disse bukser fås i mange forskellige farver – både lyse og mørke – så du nemt kan style dem med alt fra den klassiske herres garderobe.
Min helt store favorit er faktisk Teeshoppen’s performance pants i blå denim. De ligner et par almindelige denim jeans, som til gengæld føles helt fantastisk.

Det fedeste ved Teeshoppen’s performance pants er, at de ikke kun er de mest komfortable bukser, men at de også kan klikkes hjem til en meget fornuftig pris. Faktisk kan du lige nu anskaffe dig to par performance pants for under 500 kroner. What’s not to love?

Og så lige en lille note til alle fædrene og husbonderne derude. Du kan også købe ind til kone og børn fra Teeshoppen, da de har lavet samme lækre og komfortable bukser i tiltalende designs til hele familien.

Ud over de fede performance pants i denim har jeg tre øvrige favoritter, som jeg vil dele med dig.

Vanvittigt behagelige chinos i beige

chinos beige

Teeshoppen / 299 / Hop til Shop

Et par sandfarvet chinos er efter min mening et must-have i enhver herres garderobe. De fungerer nemlig perfekt både til de afslappede dage på kontoret, men kan også sagtens bruges til de mere formelle begivenheder, hvor du lige skruer op for elegancen.

Sammensæt dem med en lækker hvid skjorte og en tynd strik med hvide sneakers for at opnå et sofistikeret look.

De bløde mørkegrønne chinos

chinos mørkegrønne

Teeshoppen / 299 / Hop til Shop

For et mere kreativt og mystik look kan du anskaffe dig de behagelige performance pants i en dyb mørkegrøn farve, som fungerer super godt med en lækker grå blazer og et par fede brune herresko.

På de mere afslappede dage kan du style bukserne med et par espadrillos og en lækker hørskjorte.

Bløde chinos til den kreative herre

chinos brun

Teeshoppen / 299 / Hop til Shop

Hvis du elsker et mere anderledes og personligt look, bør du anskaffe dig dette par brune chinos. De er selvfølgelig også fra performance pants kollektionen.

Farven giver et anderledes udtryk til herrebukserne, som du med fordel kan bruge til at skabe et mere friskt og unikt look.

Style bukserne med en blå skjorte og brune sko samt bælte for et klassisk, men afslappet look eller gå all-in på humor med en jordfarvet tætsiddende hawaiiskjorte og en lækker sommerhat.

Bestil dine performance pants direkte fra Teeshoppen og test om du er enig i verdens mest behagelige bukser!

Kender du vores YouTube kanal?

Vi bor i Portugal, hvor vi laver videoer tematiseret omkring vores liv. Det inkluderer rejser, spændende restauranter, god humor og en masse sjov og ballade!

Du er velkommen til at subscribe på YouTube. Her er en smagsprøve!