LivsstilMad & Vin

Gourmet bøf bearnaise – lækker take away i København

gourmet burger fast food sunset

Jeg laver aldrig mad.

Måske bliver der kogt et æg af og til, og jeg tager da også gerne imod det, hvis andre har stået i køkkenet, men det er generelt ret sjældent. Efter at have rejst rundt i Australien og Asien hele sidste år har jeg bare vænnet mig til det. Det er sgu også bare langt nemmere at købe noget til 50-60 kroner frem for at handle og stå at rode med det i køkkenet. Lynhurtigt har du brugt 140 kroner i Fakta, og så kan du i øvrigt smide halvdelen ud en uge efter, fordi du ikke har fået spist det hele. Dertil kan du lægge al den tid, du har brugt på at kokkerere en sikkert middelmådig omgang føde.

Det at jeg ikke laver mad, betyder dog ikke, at jeg altid er på restaurant. Det er måske lige dyrt nok. I stedet står den på bagel, burrito, salater, pastablandinger og lignende take away i København.

Det kan hurtigt blive trivielt at spise takeaway på fast basis, hvorfor jeg eksperimenterer en hel del med nye steder. Et af stederne jeg er begyndt at frekventere af og til, er Sunset Boulevard, som har overraskende sund take away i København.

Det er faktisk først efter, at jeg kom hjem fra udlandet, at jeg fandt ud af det. Jeg har altid været af den opfattelse, at det er mad a la Burger King og McDonalds, men det er altså noget helt andet.

Lige i denne omgang er det dog ikke deres sundeste menu, der er på tapetet, hvilket overskriften også indikerer. Der er nemlig tale om deres sidste nye lækkerbisken med det tiltalende navn, Hereford Bearnaise, og den spiser jeg kun om fredagen. Om fredagen må man nemlig godt.

Det er Bøf Bearnaise i fastfood gourmet-form, som ikke står dig mere end en hundredmand, hvis menuen skal være stor. Og det skal den. Det jo fredag.

Jeg har været professionel amatørfotograf i anledningen. Kunne du tænke dig at øge din mundvandsproduktion ved at se på min billeder?
gourmet burger fast food sunsetgourmet burger fast food sunsetgourmet burger fast food sunsetgourmet burger fast food sunsetgourmet burger fast food sunsetgourmet burger fast food sunsetgourmet burger fast food sunset

That burger is soooo serious. Det minder mig i øvrigt om videoen med ham Youtuberen, der laver muligvis det bedste burger-review nogensinde.

Ses på Sunset.

sunset

 

 

LÆS NU:

10 måder du kan blive et charmerende menneske

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Leave a Response