Lir

Trådløse in-ears til motion og fitness som du rent faktisk kan bruge

bedste trådløse in-ears til motion og fitness

Jeg vil altid være evig taknemmelig for at være født i vores tidsalder. Det villle være urimeligt svært at forestille sig en tiltalende tilværelse i en verden, hvor eksponentielle teknologiske fremskridt ikke gør sig gældende. Tænk at leve i 50erne hvor man var heldig, hvis man han havde et køleskab?

Af samme grund har jeg altid været begejstret for elektronik, gadgets og hvad der ellers er i og omkring denne boldgade.

På tværs af linjen er det generelt imponerende, hvad der kommer af nye ting og sager. Lige når man tror, at et elektronisk redskab ikke kan blive bedre, ja, så lykkes det alligevel.

Dog er der undtagelser. Og trådløse in-ears er én af dem. Det har i hvert fald været tilfældet de sidste fire år, hvor de har eksisteret.

Og her kan du roligt stole på mig. Jeg har været igennem hele møllen, og én ting har gjort sig gældende igen og igen.

Lyden er elendig.

Altså sådan helt igennem ringe med det resultat, at de in-ears jeg har ejet, er røget direkte i skuffen.

Nu er der så heldigvis gode nyheder

Jeg er en stædig krabat.

Og derfor giver jeg heller ikke op, blot fordi markedet ikke tilbyder en holdbar løsning på mit problem. Nemlig at have god lyd på løbeturen uden at skulle kæmpe med ledninger.

Derfor var det en glædens dag, da Denon annoncerede deres udgave af et par trådløse in-ears. Modellen med det ikke så brugervenlige navn AH-C160W, skulle efter sigende være en holdbar løsning på et umiddelbart uløseligt problem.

Naturligvis var jeg ikke langsom til at hoppe på vognen fuld af positive forhåbninger.

bedste trådløse in-ears til motion og fitness
På linje med Denon’s seneste års positive udvikling inden for designafdelingen, er de trådløse in-ears en herlig kombination af minimalisme og funktionalitet.

Lad os lige starte med design og kvalitet

For selvom lyden er afgørende, er det lige så afgørende, at produktet er udholdeligt at se på. Og det er det.

Denon har virkeligt oppet sig i løbet af de sidste 3-4 år, hvor kvaliteten af design kan konkurrere med Bang & Olufsen. Og i en noget lavere prisklasse.

Modellen findes i hvid og sort. Jeg valgte den i sort, da hvid har det med at blive møget til. Og særligt når det er til løbeture i al slags vejr.

De trådløse in-ears er født med en gummikrop med god tyngde.

Og det giver den der lækre mmmmh-følelse. Du ved, hvor du kan mærke, at der er lagt ressourcer, kærlighed og energi i.

Lyden er god, siger du?

Det suverænt mest interessante ved nye trådløse in-ears er lyden. For kan de overhovedet spille noget med Slayer?

Og det ærlige svar er ja. Det kan de, men jeg vil nu hellere høre noget med Tycho.

Uanset hvad, er pointen dog den, at du kan høre lige nøjagtigt, hvad du har lyst til uden at blive overdøvet af gadelarm, højttalende latte-drikkende barnevognsmødre og det der ligner.

På maks volumen har du fred til at løbe i din egen verden. Og det behøver ikke være musik.

Hvis du, ligesom jeg, holder af at lytte til en Tim Ferris podcast, er det heller ikke noget problem.

Med andre ord er lydkvaliteten godkendt. Det er stadig ikke samme kvalitet som et par trådede in-ears, men det kommer formentligt heller aldrig til at ske. Trådløs lyd vil altid være en klasse under. Eller nok ikke altid, men i hvert fald for nu.

Er batteriet noget, der batter?

Hvis jeg skal være helt ærlig, spiller batteriets levetid ikke den store rolle for mig. Så længe jeg kan få mere end 4 timers kontinuerlig spilletid ud af dem, er jeg tilfreds.

Og det kan jeg.

Jeg har ikke lavet nogen dybdegående test ift. hvor meget juice, der kan presses ud af dem, men der skulle være 5-6 timer i en fuld opladning.

I stedet for batteriets levetid, er jeg mere interesseret i ergonomien.

For sidder de godt om ørene?

Jaa, jooo, men lad mig lige uddybe.

Jeg har altid brugt in-ears med en løs ledning hængende. AH-C160W’eren er bygget anderledes.

Her har du nemlig den bøjen, du er tvunget til at have rundt om øret. Der er ingen vej udenom.

bedste trådløse in-ears til motion og fitness

Og det kræver lidt tilvænning. Særligt i starten, men det bliver bedre og bedre, jo mere jeg kommer ind i rytmen. Og nu har jeg så vænnet mig 100% til det. Og jeg må indrømme, at once you go wireless you never go wire. Som man siger…

Mit nuværende setup

Når jeg hopper ud på en løbetur, har jeg ikke en eneste ledning at bøvle med.

Jeg har mit Apple Watch og trådløse in-ears, som er forbundet med min iPhone 6S, der sidder på min venstre arm. Her bruger jeg i øvrigt et mega smart produkt ved navn Quad Lock, som du bør tage et kig på, hvis du også er mega træt af de der gammeldags armbåndsholdere.

bedste trådløse in-ears til motion og fitness
En ting er stensikkert. Vi bevæger os ikke tættere på en verden med flere ledninger.

Pris?

1099 kroner ved Hi-Fi Klubben.

Det er formentligt et stykke over gennemsnitsforbrugerens in-ears budget, men jeg kan garantere dig, at du ikke finder et billigere alternativ, hvor det giver mening at skifte de trådede in-ears ud.

Trådløse in-ears koster bare lidt mere. Det er en relativ ny spiller på markedet. Teknologien er stadig i udviklingsfasen. Deal with it :-).

Umiddelbart er Denon’s AH-C160W markedets bedste trådløse in-ears.

Joen Rude Falsner

Joen Rude Falsner

Monsieur Le Boss
Hej. Det er mig, der er ham der, der er ham, der startede Stayclassy.dk for et par år siden. Kan du li', hva' jeg skriver? Send gerne en virtuel krammer.

Leave a Response