Året skriver 2022 og vi har aldrig følt os bedre tilpas. Okay, det er måske løgn.

Den sidste håndfuld år har ikke været helt ideelle, men netop derfor er det også på tide at opdatere badekåbegarderoben, for sandheden er jo, at vi bruger mere tid derhjemme end nogensinde.

Ferier og rejser er et overstået kapital.. Sådan næsten da, så hvorfor ikke indret dit hjem som et femstjernet hotelværelse? Første trin er at anskaffe dig den bedste badekåbe, penge kan købe.

Og det betyder ikke engang, at du skal ud og tage kviklån eller ringe til mormor med en god undskyldning.

Okay, måske er det løsningen, hvis du insisterer på følgende badekåbe, som naturligvis også er den dyreste, der kan købes for penge.

Den Ultimative Versace Badekåbe

bedste badekåbe Versace / 9499,- / SHOP →

Til næsten ti af de lange skal du nok også besidde en af de der bankkonti med stukloft og glanspaneler. Ellers bliver det hårdt at håndtere sådan en udgift. Skal man se positivt på det, er det ikke kun en investering i en badekåbe.

Det er en investering i dig selv og mental velvære. Du kan nemlig kun have det herligt, når du sidder i øreklapstolen derhjemme med en god whisky on the rocks. Det kan godt være, det er discountversionen af penthouseværelset på Mandarin Oriental i Bangkok, men fordelen er, at du skal aldrig skal tjekke ud.

Den BEDSTE Badekåbe Nogensinde!

bedste badekåbe

Missoni Home / 2199,- / SHOP →

Du klikkede på denne artikel, fordi du ledte efter den bedste badekåbe. Her er den! Det er italienske Missoni, som har været i skrædderhytten. Og der spærrede et hold af designere sig inde indtil de havde det perfekte design.

Man kan da kun blive i godt humør af at kigge på den, hva? Farvekombinationen, det semi-psykedeliske mønster og den naturligvis høje kvalitet er de tre ben på taburetten, som ikke kan væltes.

Hvis du er seriøs mht til at investere i den bedste badekåbe, bør du købe denne. Du behøver slet ikke scrolle videre.

 

Den ANDENBEDSTE Badekåbe Nogensinde!

bedste badekåbe

Missoni Home / 2299,- / SHOP →

Med mindre du selvfølgelig er interesseret i den andenbedste badekåbe nogensinde. Hvorfor ved jeg ikke, men dette design koster en hundredlap mere.

Hvis jeg skal være helt ærlig kan jeg ikke bestemme mig for, hvilken af de to badekåber jeg bedst kan lide. Derfor må konklusionen være, at de to Missoni badekåber begge er bedste badekåber, der findes.

Badekåbe til Herren med selvtillid

 

bedste badekåbe

OAS / 1099,- / SHOP →

OAS er et svensk modehus med ikke så mange år på bagen. Til gengæld har den mange fede badekåber på bagen. Og denne model er en af dem.

Jeg elsker simpelthen deres badekåber. Og jeg ejer sågar også tre forskellige badekåber fra OAS, dog ikke denne model, som jeg til gengæld er ved at spare sammen til.

Der er nemlig noget forbandet lækkert over den. Samtidig oser den også af “I don’t give a F**K”, og det er jo en holdning til livet, vi sætter pris på… Du ved, jeg er ligeglad på den gode måde… Altså, hvor du ikke har noget imod at iklæde dig netop denne badekåbe på flyrejsen fra København til Milano, hvor du har booket en forlænget weekend i modens tegn. Se dét kunne være blær’!

 

Badekåben til De Farveblinde

bedste badekåbe

OAS / 1099,- / SHOP →

Egentligt forstår jeg ikke, hvorfor badekåber generelt er forbeholdt hjemmet. Hvorfor kan vi ikke gå til fester i en badekåbe, når de ser sådan her ud? Sådan et design er da et fashion statement, der vil noget, ikk

Helt seriøst har jeg overvejet at starte en virksomhed med navnet The Robe Movement, hvor idéen er at fjerne badekåbestigmaet. Nu må det være på tide, at badekåben får lov at folde sine vinger ud.

I øvrigt kan jeg ikke få armene ned over ovenstående badekåbe. Måske er det fordi, jeg er en af de farveblinde, som ikke helt kan skelne farverne ad, men alligevel godt kan se, der er pang på fyren.

Forestil dig et badekåbeoutfit til en bytur, er du klar?

Du kombinerer denne badekåbe med casual hvid skjorte, en butterfly, gule, grønne eller orange chino shorts og et par beige mokkasiner. Og så kan du lige kombinere med et par gule strømper som prikken over i’et.

Genialt, ikk?

Den HELT Klassiske Hvide Badekåbe

bedste badekåbe

Polo Ralph Lauren / 999,- / SHOP →

Den hvide badekåbe har altid været klassens Rolls Royce. Det er farven, som vi automatisk forbinder med en forlænget weekend på Hilton. Et herligt spaophold med damen, dengang man stadig kunne tænde på hende.

Hvis du ikke er til de spraglede badekåber og ej heller har et voldsomt budget, kan du aldrig gå galt i byen med denne hvide model. Ralph Lauren er altid garant for glimrende kvalitet og øget velvære.

Den

bedste badekåbe

Missoni Home / 2099,- / SHOP →

Som jeg afslørede tidligere i artiklen er italienske Missoni, det modehus som forstår sig formidabelt på at lave den bedste badekåbe. Denne badekåbe er helt samme kvalitet og næsten samme design, men i en elegant shaman-grøn farve.

Jeg kan lige forestille mig, hvor lækker det er at sidde på balkonen med et lækkert glas rødvin og en weekendcigaret, når fruen endeligt tillader det.

Badekåben til Ham Der Elsker Boheme-stilen

bedste badekåbe

Tekla / 1249,- / SHOP →

Tekla er såmænd fra Danmark, hvorfor du også kan stole på, at kvaliteten er høj og materialerne organiske. Hvis der er én ting vi kan i Danmark, så er det at designe tøj.

Når min hjerne ikke lige er fikseret på de flamboyante badekåber, er det med store øjne, jeg lader dem kærtegne denne boho badekåbe. Fy for den lede, hvor den er elegant.

Det er badekåben, du finder på et femstjernet boutique hotel i det sydlige Frankrig. Og til 1249 kroner er det billigt sluppet, hvis du spørger mig.

Sindssygt Lækker Blå Badekåbe

bedste badekåbe

Tekla / 1149,- / SHOP →

Danske Tekla er også afsender på denne blå badekåbe, som kilder de helt rigtige steder. Det er badekåben, som du aldrig får lov at have for dig selv, fordi konen insisterer på altid at have den på.

Ja, det er sket med flere af min efterhånden store badekåbesamling. Og netop derfor har jeg også i sinde at købe denne, for hun kan altså ikke have mere end to på af gangen.

Hvilken af de ni modeller, ser du som den BEDSTE badekåbe?

Følger du mig på Instagram? Det bør du nemlig!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAY CLASSY VLOG (@stayclassydk)

Min kæreste og jeg har YouTube kanal, hvor vi rejser verden rundt! Husk at subscribe!